035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-stoel.nl
Allround eetkamer fauteuil voor elk Interieur in 300 kleuren.

Allround eetkamer fauteuil voor elk Interieur in 300 kleuren.

Deze hoogwaardige eetkamer fauteuil is beschikbaar in 300 verschillende kleuren en verschillende stoffen, Kijk hier voor meer informatie.  Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Allround Benz eetkamer fauteuil voor elk Interieur in 300 kleuren

Wilt u de eerste zijn die deze Benz fauteuil aan zijn interieur toevoegt? Kom dan snel langs bij ons in de showroom om deze prachtige fauteuil te bewonderen! Deze fauteuil is er een die bij elk interieur past. Helemaal als u ook nog de keuze heeft uit 300 verschillende kleuren en stoffen.

Details allround eetkamer fauteuil voor elk Interieur in 300 kleuren

Omdat deze eetkamer fauteuil helemaal nieuw is en u er waarschijnlijk nog niet bekend mee bent hebben we hier wat details op een rijtje gezet. De stoel is opgebouwd uit beuken/eikenhouten poten, heeft een beuken/eikenhouten frame en de zitting is uitgerust met een nosag zitting. De nosag zitting is van hoge kwaliteit en zorgt ervoor dat de fauteuil u de juiste zithouding bied en niet doorzakt. De poten van deze fauteuil zitten niet onder het zit gedeelte maar komen uit het zit gedeelte vloeien, dit zorgt voor een stijlvolle look!

De maten van de betreffende fauteuil:

– Totale hoogte 89 cm
– Totale diepte 67 cm
– Totale breedte 52 cm
– Zithoogte 47 cm
– Zitdiepte 45 cm

De stoel heeft helaas vaste afmetingen, hier kan niks aan veranderd worden. Echter kunt u door verschillende stofkeuzes de fauteuil laten stralen bij uw interieur.

Levertijd Allround eetkamer fauteuil voor elk Interieur in 300 kleuren

De standaard levertijd van onze eetkamerstoelen bedraagt 6 tot 8 weken vanaf het moment van bestellen. De stoelen worden op Nederlandse bodem geproduceerd. Hierdoor kunnen wij de stoelen na afronding direct bij u leveren.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u graag eens bij ons in de showroom komen kijken? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op.
Dit kan ook telefonisch via 035-7513098

Contactformulier