035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-stoel.nl
Cabinet kast landelijke stijl

Cabinet kast landelijke stijl

Een prachtige Cabinetkast die u met verschillende interieurstijlen kunt combineren? Dan is deze kast echt iets voor jou! Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Cabinet kast landelijke stijl

Opzoek naar een Cabinet kast in landelijke stijl dan hebben wij het perfecte exemplaar hier voor u. Deze Cabinet kast heeft een uiterst elegante uitstraling! De kast brengt daarnaast een uiterst warme sfeer met zich mee. De Cabinetkast is dan ook een echte eye-catcher. De mooie en stijlvolle zwarte kast kunt u makkelijk combineren met verschillende interieurstijlen. Daarom is dit ook een kast die veel bekijks trekt binnen ons assortiment.

Dus stop met zoeken naar die ene ultieme kast! Want wij hebben deze hier voor u in ons assortiment. Neem contact met ons op om deze kast in onze showroom te bezichtigen. Bezichtigen gebeurd altijd op afspraak. Vandaar dat wij u aanraden ons even te bellen mocht u de kast willen bezichtigen.

Details Cabinet kast landelijke stijl

Afmetingen:              Artikelnummer:           Prijs:
110 x 50 x 220 cm        HK237BJ                             € 719,-

Levertijd Cabinet kast landelijke stijl

De levertijd van de kast kabinet in de landelijke stijl, kunnen wij vooraf niet bepalen. Dit omdat de voorraad en de levertijd van de kabinet per dag verschilt. Wilt u een specifieke levertijd ontvangen, neem dan contact met ons op. Wilt u direct antwoord op al uw vragen, bel dan naar: 035-7513098 of 06-81144695.

Offerte aanvragen