035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-stoel.nl
Design eetkamerstoel met gecapitonneerde rug

Design eetkamerstoel met gecapitonneerde rug

Een design eetkamerstoel met gecapitonneerde rugleuning en uiterst sierlijke poten! Kijk hier voor alle informatie. Meer >>
V.a. €249,- Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Design eetkamerstoel met gecapitonneerde rug

Dit is nou echt een eetkamerstoel met uitstraling en klasse. De luxe druip nog net niet van de stoel af. Als u opzoek bent naar een manier om uw eetkamer van een nieuwe stijlvolle uitstraling te voorzien dan is dit de stoel die u moet hebben. De stoel heeft een zeer luxueuze uitstraling en dat merkt u meteen aan de ruimte waar u de stoel plaatst. Dit meubelstuk noemen wij dan ook een echte blikvanger!

Daarnaast is de stoel gebouwd op een beukenhouten romp. Beukenhout is een houtsoort waar veelvuldig gebruik van word gemaakt in de meubelbranche vanwege zijn stevig- en duurzaamheid. Deze stoel is dan ook in het bezit van een ongekend goede kwaliteit!

Design eetkamerstoel met gecapitonneerde rug Justitia

Deze stoel is verkrijgbaar in vele kleuren en stoffen. Enkel is er wel een selectie stoffen gemaakt waarin deze eetkamerstoel standaard gestoffeerd word. Ook kunt u ervoor kiezen om een anderen stof te gebruiken voor deze eetkamerstoelen. Hier kunnen dan wel extra kosten aan verbonden zijn. U heeft de keuze uit een redelijke selectie aan standaard stoffen.

Benieuwd welke stoffen hier binnen vallen? U kunt hier kijken welke stoffen binnen de selectie voor dit product passen.
Selectie meubelstoffen

Afmetingen:

Hoogte 106 cm
Breedte 48 cm
Diepte 69 cm

Design eetkamerstoel met gecapitonneerde rug Justitia

De levertijd voor de Design eetkamerstoel met gecapitonneerde rug Justita is gemiddeld 6 tot 8 weken. Heeft u nou toch nog vragen over het product of wenst u een specifiekere levertijd te ontvangen? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Ook kunt u ons telefonisch bereiken. Dat kan op: 035 751 3098

Offerte aanvragen