035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-stoel.nl
Design eetkamerstoelen op maat

Design eetkamerstoelen op maat

Deze prachtige eetkamerstoelen zijn te verkrijgen in 900 verschillende kleuren en 150 verschillende meubelstoffen. Klik hier! Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Design eetkamerstoelen op maat Tango

Als u opzoek bent naar nieuwe eetkamerstoelen dan bent u bij ons aan het juiste adres! Want wij kunnen u deze stoelen leveren in een verbluffend aantal van wel 900 verschillende kleuren en 150 verschillende meubelstoffen. U weet dus zeker dat u bij ons altijd de juiste kleur vind die u zoekt!

Daarnaast zijn er verschillende stoelen te verkrijgen. De stoelen behoren tot hetzelfde model maar kunnen geleverd worden met verschillende leuningen zoals u kunt zien op de foto’s.

Details Design eetkamerstoelen op maat Tango

De eetkamerstoelen zijn daarnaast in het bezit van een ongekende kwaliteit! De romp van de stoel is gemaakt van beukenhout. Een kwalitatief hoogstaande houtsoort die veelvuldig gebruikt word voor het fabriceren van meubelstukken. De poten van de stoelen zijn vanzelfsprekend ook van beukenhout. U kunt ervoor kiezen om deze in het zwart of onbewerkt geleverd te krijgen. Bij onbewerkt heeft u dan eventueel zelfs nog de mogelijkheid om de poten zelf te verven.

Dus waarom zoeken naar die ene eetkamerstoel? In die ene kleur? Als u weet dat u bij ons deze verschillende modellen in alle mogelijke kleuren en stoffen te verkrijgen zijn? Precies! Dus maak snel een afspraak bij ons in de showroom en kom de Design eetkamerstoelen op maat bekijken!

Levertijd Design eetkamerstoelen op maat Tango

De levertijd van de Design eetkamerstoelen op maat is 6 tot 8 weken. Heeft u ontzettende haast? Dan kunnen wij een spoedorder voor u aangaan en is het mogelijk om uw eetkamerstoelen te leveren binnen 4 weken. Hiervoor word wel een klein bedrag aan extra kosten berekend. Mocht u nog vragen hebben of er dingen niet helemaal duidelijk zijn? Dan vernemen wij dat uiteraard graag van u. Uiteraard kunt u ons ook even bellen dat kan op: 035-751 3098

Offerte aanvragen