035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-stoel.nl
Eetkamerbank Kent

Eetkamerbank Kent

Deze eetkamerbank heeft een gecapitonneerde rugleuning. Dit in combinatie met de rest van de eetkamerbank maakt dit een top meubelstuk. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Landelijke eetkamerbank Kent

Een parel voor in uw woonkamer of hal. Deze opvallende eetkamerbank is ook gecapitonneerd in de rug. Het gedeelte dat is gecapitonneerd geeft een zeer luxe uitstraling. Het oogt wat robuuster.

Details eetkamerbank Kent

Alle maten zijn mogelijk voor deze eetkamerbank. De stoffen op de website kunnen allemaal gekozen worden. Dit zijn er meer dan 800. Dus een uitgebreide keuze! Wij willen u hierbij uiteraard graag helpen.

Mogelijke meubelstoffen:

De stof kan hier worden gekozen: STOF. Alle stoffen kunnen gekozen worden. Dit betekent dat u een vrije keuze heeft in het maatwerk én de stof. Zo kunt u uw eetkamerbank volledig aan uw wensen laten aanpassen en heeft u uw droombank in huis staan! U kunt ook altijd met ons overleggen over de verschillende mogelijkheden.

U kunt kiezen uit de volgende maten:
200 cm breed
60 diep
90 cm hoog

Bijpassende eetkamerstoelen:
Zit u nou te kijken naar deze eetkamerbank en ziet u het beeld voor u met een tafel met aan de ene zeiden een eetkamerbank en aan de andere zeiden een aantal eetkamerstoelen? Dat kan wat wij hebben prachtige Gecapitonneerde eetkamerstoelen die hier naadloos op aansluiten. En zoals u van ons gewend bent kunnen ook die eetkamerstoelen in wel 900 verschillende kleuren gestoffeerd worden!

Levertijd eetkamerbank Delano

De gemiddelde levertijd is 6-8 weken. Dit kan iets variëren. U kunt altijd bellen of mailen met ons om informatie te verkrijgen over de actuele voorraad. Ons e-mailadres is info@bankstyle.nl. Ons telefoonnummer is 035 – 75 13 098. Heeft u vragen? Wij helpen u graag! Wacht dus niet langer en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen