035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-stoel.nl
Eetkamerstoel Adam met arm

Eetkamerstoel Adam met arm

Opzoek naar een echte eye-catcher? Dan bent u hier op de juiste plek. Lees hier alles over de prachtige stoel. Meer >>
Vanaf € 139,-Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Landelijke eetkamerstoel Adam met arm

Landelijke eetkamerstoel Adam met arm is een speelse eetkamerstoel die de ruimte doet opfleuren! Dus bent u nou opzoek naar een echte blikvanger voor bij u thuis dan bent u hier bij het juiste adres. Deze stoel is een echte zogeheten eye-catcher. Dit heeft de stoel te danken aan zijn prachtige ontwerp en zoals al eerder vermeld speelse uitstraling. Ook is deze stoel nog een voor een uiterst schappelijke prijs te verkrijgen. Vanaf €139,- is deze eetkamerstoel te verkrijgen.

Landelijke eetkamerstoel Adam met arm mogelijkheden

Landelijke eetkamerstoel Adam is te stofferen met een van de 150 stoffen en 900 kleuren in ons assortiment. Hierdoor weet u zeker dat de stoel altijd te verkrijgen is in de kleur die u wenst. Het maakt het hierdoor ook ontzettend makkelijk om uw nieuwe stoelen naadloos aan te laten sluiten op uw huidige interieur!

Landelijke eetkamerstoel Adam met arm levertijd

De gemiddelde levertijd voor deze eetkamerstoel is tussen de 6 en 8 weken. Wilt u nou een specifiekere levertijd ontvangen? Neem dan even contact met ons op. Dit kan per mail Info@eetkamer-stoel.nl of per telefoon: 06-811 44 695

Offerte aanvragen