035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-stoel.nl
Eetkamerstoel Barbara

Eetkamerstoel Barbara

Deze prachtige eetkamerstoel met hoge rugleuning hoort toch ook te schitteren in uw eetkamer? Kijk hier verder! Meer >>
Vanaf € 89,-Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Landelijke eetkamerstoel Barbara

De landelijke eetkamerstoel Barbara heeft een hoge rugleuning en staat daardoor prachtige aan een langere eettafel. De eetkamerstoel komt erg goed tot zijn recht in de leren uitvoering of in de leatherlook. Hierdoor krijgt dat stoel zijn prachtige en authentieke uitstraling. Daarnaast is ook deze stoel zoals u van ons gewend bent zeer scherp geprijsd! Deze landelijke eetkamerstoel kan al in uw woning schitteren vanaf de prachtige prijs van €89,- Dus benieuwd naar alle mogelijkheden van deze eetkamerstoel? Neem dan snel contact met ons op.

Landelijke eetkamerstoel Barbara mogelijkheden

Landelijke eetkamerstoel Barbara is te stofferen met alle 800 stoffen die wij in ons assortiment hebben. Hierdoor weet u zeker dat de stoel altijd verkrijgbaar is in de door u gewenste meubelstof of kleur! Benieuwd naar alle stoffen en kleuren? U kunt gratis en vrijblijvend bij ons stofstalen aanvragen.

Landelijke eetkamerstoel Barbara levertijd

De levertijd voor landelijke eetkamerstoel Barbara is 6 – 8 weken. Wilt u nou een specifieke levertijd ontvangen? Neem dan even contact met ons op. Dit kan per mail Info@eetkamer-stoel.nl of per telefoon: 06-811 44 695

Offerte aanvragen