035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-stoel.nl
Landelijke eetkamerstoel Bianca met arm

Landelijke eetkamerstoel Bianca met arm

Opzoek naar een prachtige eetkamerstoel? Deze stoel is verkrijgbaar in 900 verschillende kleuren en 150 verschillende stoffen! Meer >>
Vanaf € 139,-Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Landelijke eetkamerstoel Bianca met arm

Landelijke eetkamerstoel Bianca is een van de eetkamerstoelen die behoren tot het topsegment uit onze collectie. Deze prachtige eetkamerstoel is Carre gestikt waardoor die een uiterst luxueuze uitstraling krijgt Daarnaast is deze landelijke eetkamerstoel in het bezit van een geweldige kwaliteit en een oogstrelende uitstraling!

Deze eetkamerstoel is ook nog een zeer scherp geprijsd hij is namelijk al verkrijgbaar vanaf €139,- en dat is natuurlijk een geweldige prijs. Dus kom snel een keer langs bij ons in showroom om de mogelijkheden door te spreken.

Landelijke eetkamerstoel Bianca met arm mogelijkheden

Landelijke eetkamerstoel Bianca is te stofferen met een van de stoffen uit onze collectie. Wij hebben een assortiment van wel 150 verschillende meubelstoffen en tot wel 900 verschillende kleuren! Hierdoor weten wij zeker dat wij altijd de kleur en stof hebben die u in uw hoofd had zitten.

Landelijke eetkamerstoel Bianca met arm levertijd

Landelijke eetkamerstoel Bianca wordt gemiddeld geleverd in 6 tot 8 weken. Wilt u nou een specifiekere levertijd hebben of wenst u meer informatie te ontvangen over deze prachtige eetkamerstoel? Neem dan contact met ons op, u kunt ons per email bereiken: Info@eetkamer-stoel.nl of u kunt ons telefonisch bereiken dat kan op: 06-811 44 695

Offerte aanvragen