035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-stoel.nl
Eetkamerstoel in landelijke stijl met gecapitonneerde rug

Eetkamerstoel in landelijke stijl met gecapitonneerde rug

Opzoek naar een eetkamerstoel in de landelijke stijl met gecapitonneerde rugleuning? Wij hebben een prachtexemplaar voor u! Meer >>
V.a. €259,- Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Eetkamerstoel in landelijke stijl met gecapitonneerde rug Jolijn

We vallen een beetje in herhaling maar ook deze stoel is in een gigantisch assortiment aan stoffen en kleuren te verkrijgen. Het grote voordeel van een aankoop bij Eetkamer-stoel. Wij hebben altijd de kleur en de meubelstof waar u naar opzoek bent.

Maar dat is natuurlijk niet het enige voordeel aan shoppen bij Eetkamer-stoel. Wij streven er namelijk naar om altijd de beste kwaliteit voor de laagste prijs te kunnen bieden en dat is ons bij de Eetkamerstoel in landelijke stijl met gecapitonneerde rug ook weer gelukt. Want deze prachtige stoel is al te verkrijgen vanaf: €259,- een scherpere prijs dan deze zult u voor soort gelijken stoelen niet tegenkomen!

Details Eetkamerstoel in landelijke stijl met gecapitonneerde rug Jolijn

Deze stoel is verkrijgbaar in vele kleuren en stoffen. Enkel is er wel een selectie stoffen gemaakt waarin deze eetkamerstoel standaard gestoffeerd word. Ook kunt u ervoor kiezen om een anderen stof te gebruiken voor deze eetkamerstoelen. Hier kunnen dan wel extra kosten aan verbonden zijn. U heeft de keuze uit een redelijke selectie aan standaard stoffen.

Benieuwd welke stoffen hier binnen vallen? U kunt hier kijken welke stoffen binnen de selectie voor dit product passen.
Selectie meubelstoffen

Hoogte 94 cm
Breedte 59 cm
Diepte 69 cm
Armhoogte 52 cm
Zithoogte 48 cm
Zitbreedte 47 cm
Zitdiepte 46 cm

Levertijd Eetkamerstoel in landelijke stijl met gecapitonneerde rug

De levertijd voor de Eetkamerstoel in de landelijke stijl met gecapitonneerde rug Jolijn is gemiddeld 6 tot 8 weken. Heeft u nou toch nog vragen over het product of wenst u een specifiekere levertijd te ontvangen? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Ook kunt u ons telefonisch bereiken. Dat kan op: 035 751 3098

Offerte aanvragen