035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-stoel.nl
Landelijke eetkamerstoel Iris

Landelijke eetkamerstoel Iris

Opzoek naar een eetkamerstoel met hoge rugleuning? U kunt zelf uw meubelstof en kleur kiezen! Meer >>
Vanaf € 89,-Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Landelijke eetkamerstoel Iris

De Landelijke eetkamrstoel Iris is een prachtige meubelstuk. Deze eetkamerstoel hebben wij al jarenlang in ons assortiment en dit komt omdat deze eetkamerstoel gewoon in de smaak blijft vallen! Waarom? De stoel heeft uitstraling, kwaliteit en een zeer scherpe prijs! Iets wat natuurlijk ook altijd van belang is. U betaald bij ons de zo laag mogelijke prijs voor de beste kwaliteit. Dat is ons streven!

Landelijke eetkamerstoel Iris mogelijkheden

Landelijke eetkamerstoel Iris heeft de mogelijkheid om gestoffeerd te worden in 800 verschillende stoffen en kleuren. Hierdoor weten wij zeker dat wij deze eetkamerstoel altijd in de juiste kleur of stof kunnen leveren. Dus waarom zou u nog opzoek gaan naar die ene mooie stoel die u dan ook nog in een bepaalde kleur wenst? Terwijl u bij ons gewoon uw droomstoel kunt laten samenstellen? Precies! Maak een afspraak en kom langs om alle mogelijkheden eens door te spreken.

Landelijke eetkamerstoel Iris levertijd

De gemiddelde levertijd voor deze stoel is tussen de 6 en 8 weken. Wilt u nou een specifiekere levertijd ontvangen? Neem dan even contact met ons op. Dit kan per mail Info@eetkamer-stoel.nl of per telefoon: 06-811 44 695

Offerte aanvragen