035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-stoel.nl
Landelijke eetkamerstoel Martha Loom

Landelijke eetkamerstoel Martha Loom

Deze landelijke eetkamerstoel is in vele kleuren en meubelstoffen te verkrijgen. Benieuwd welke? Klik hier. Meer >>
Vanaf € 125,-Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Landelijke eetkamerstoel Martha Loom

Landelijke eetkamerstoel Martha loom. Deze prachtige landelijke eetkamerstoel zal niet misstaan in elk interieur. Waarom? Omdat deze stoel in alle verschillende stoffen en kleuren uit ons assortiment te verkrijgen is. Hierdoor kunt u dit prachtexemplaar exact aan laten sluiten op de stijl die u op dit moment hanteert in uw ruimte. Het grote voordeel van maatwerk!

Dus bent u nou ook opzoek naar een manier om uw eetkamer nieuw leven in te blazen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Deze prachtige eetkamerstoel kan in vele kleuren en stoffen gefabriceerd worden. Daarnaast is deze landelijke eetkamerstoel van een ongekende kwaliteit. Hierdoor kunt u er jarenlang gebruik van maken!

Landelijke eetkamerstoel Martha Loom mogelijkheden

Landelijke eetkamerstoel Martha Loom is beschikbaar in elk gewenste stof. Wij hebben een assortiment van 900 verschillende kleuren en wel 150 verschillende meubelstoffen. Dus de landelijke eetkamerstoel Martha Loom is altijd te verkrijgen in de door u gewenste stof en kleur!

Landelijke eetkamerstoel Martha Loom levertijd

De gemiddelde levertijd van eetkamerstoel Martha Loom is gemiddeld 6-8 weken. Wilt u nou een specifieke levertijd ontvangen? Neem dan even contact met ons op. Dit kan per mail Info@eetkamer-stoel.nl of per telefoon: 06-811 44 695

Offerte aanvragen