035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-stoel.nl
Landelijke houten eetkamerstoel Pub

Landelijke houten eetkamerstoel Pub

Prachtige houten eetkamerstoel in de landelijke stijl. Ook opzoek naar een trendy eetkamerstoel? Dan bent u hier op het juiste adres. Meer >>
Vanaf €79,-Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Landelijke houten eetkamerstoel Pub

U zoekt een leuke houten eetkamerstoel met uitstraling? Eetkamerstoel Pub is de ideale oplossing! Deze gezellige houten trendy eetkamerstoel is mooi voor bij uw eetkamertafel of om  er gewoon wat extra zitplaatsen mee te creëren. Of u kunt er heerlijk aan dineren als u de stoelen aan uw eettafel plaatst.

Waar kunt u deze mooie houten stoel nog meer voor gebruiken?

Natuurlijk als gezellige eetkamer- of slaapkamerstoel. Maar deze degelijke stoel is ook bijzonder geschikt voor Café, Restaurant of Hotel.  Deze stoel is ook in prima in te passen in uw kantoorruimte of vergaderruimte.

De stoelen zijn voorzien van een Perhutani keurmerk. Perhutani betekent dat de plantages staats gereguleerd zijn en dat voor iedere gekapte boom een nieuwe boom gepland wordt om duurzaamheid te garanderen. Daarnaast gebruiken wij nog oud hout, dat gerecycled wood is en dus hergebruikt wordt inplaats van vernietigd.

Maten Pub Eetkamerstoelcm
Hoogte89
Zithoogte47
Zitbreedte45 – 38
Diepte41

Prijs blank hout: Vanaf €89,-
Prijs gekleurd: Vanaf €99,-
Prijs koloniaal: Vanaf €119,-

(*) Verkrijgbaar in de kleuren: Black, Blank, Gray, Jasmine,en Koloniaal.

Bestelinformatie Landelijke houten eetkamerstoel Pub:

Voor meer informatie, levertijden en varianten kijkt u op onze website. Veel eetkamerstoelen of barkrukken zijn direct uit voorraad leverbaar. U kunt ze dan binnen een week in huis hebben! Voor de mooiste, landelijke en gezellige eetkamerstoelen gaat u snel naar eetkamer-stoel.nl of neemt u contact met ons op. We zijn bereikbaar op telefoonnummer 06 – 81 144 695.

Offerte aanvragen

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *