035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-stoel.nl

Eetkamerstoelen

Eetkamerstoelen

In het bovenstaande navigatie menu selecteert u het type eetkamerstoel dat u wilt zien. Vervolgens ziet u afbeeldingen van dit type stoel. Ook vindt u hier de prijs en de stofmogelijkheden. Wanneer u de afbeelding vergroot wilt zien, klikt u simpelweg op de afbeelding.

Wij leveren u een goede kwaliteit stoel tegen een scherpe prijs. Dit is mogelijk, omdat een groot deel van onze collectie in Nederland gefabriceerd wordt. Bij Eetkamer-stoel.nl bent u verzekerd van snelle en correcte service.

Wanneer u een totaal overzicht wilt zien van onze stofmogelijkheden, klikt u op de menubalk stofstalen. Hier ziet u ook meteen de kleurkeuzes.

Naast de website hebben wij ook een showroom waar u van harte welkom bent. Hier hebben wij voorbeelden van de eetkamerstoelen staan. In deze showroom vindt u ook onze bankstellen. Wij zijn geopend op afspraak, indien u ons graag wilt bezoeken klikt u op de menubalk contactaanvraag om een afspraak te maken. Bovendien kunt u ons ook gerust bellen: 06 – 81 144 695.