035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-stoel.nl
Eetstoelen zwart

Eetstoelen zwart

Zoekt u strakke design eetstoelen zwart met een prachtige uitstraling. Lees dan nu verder voor meer informatie. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Eetstoelen zwart

Deze strakke design eetkamerstoel is wellicht precies wat u zoekt. De stoel heeft een prachtige uitstraling. De passie van de meubelmakers spat er vanaf. De strakke uitstraling zorgt ervoor dat deze eetkamerstoel perfect binnen de moderne inrichting past. Echter kunt u door de gecapitonneerde rugleuning deze stoel ook prima binnen een landelijke inrichting plaatsen. Keuzes genoeg dus!

Daarnaast is deze stoel in vele verschillende kleuren en stoffen aan te leveren. Hierdoor weten wij zeker dat de meubelstof die u zoekt er altijd omheen kan. Het is zelfs eventueel mogelijk uw eigen stof aan te leveren. Dan zorgen wij ervoor dat die om uw stoel komt. Echter verwachten wij dat u wel een keuze kunt maken uit ons assortiment van ruim 900 verschillende kleuren en circa 150 verschillende meubelstoffen.

Details eetstoelen zwart

De stoel heeft 8 knopen in de rug. De stoel heeft ook nog eens een comfortable zitting, dit komt door het zachte zitkussen en de rechte rugleuning. De stoel is te verkijgen in vele kleuren en stoffen. Is het nou zo dat u een mooie stof online heeft gezien op onze website en wilt u de stof in het echt zien? Maar u vind de reistijd een belemmering. Geen probleem. We sturen u namelijk graag een gratis stof staaltje op. Zodat u kunt kijken hoe die er in het echt uitziet en kijken wat het beste bij uw interieur past.

Als u er niet uikomt kunt u altijd nog langs komen in onze showroom en dan helpen we u graag met een keuze maken uit de kleuren en stoffen. Doe dit wel altijd graag op afspraak. Dus bent u benieuwd naar deze eetstoelen zwart en de mogelijkheden ervan neem dan contact met ons op.

Levertijd eetstoelen zwart

De gemiddelde levertijd van deze stoelen ligt tussen de 6 en 8 weken. Maar de meeste eetstoelen en barstoelen zijn op voorraad. U kunt ze dan al binnen een week in huis hebben! Heeft u vragen of onduidelijkheden neem dan  contact op dan helpen we u graag verder. Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 06- 81144695

Contactformulier