035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-stoel.nl
Gecapitonneerde design eetkamerstoel

Gecapitonneerde design eetkamerstoel

Een prachtige eetkamerstoel voor een uiterst scherpe prijs. Zoals u van ons gewend bent! Kijk hier voor alle informatie. Meer >>
V.a. €209,- Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Gecapitonneerde design eetkamerstoel Hammilton

Deze strakke design eetkamerstoel is wellicht precies wat u zoekt. De stoel heeft een prachtige uitstraling. De passie van de meubelmakers spat er vanaf. De strakke uitstraling zorgt ervoor dat deze eetkamerstoel perfect binnen de moderne inrichting past. Echter kunt u door de gecapitonneerde rugleuning deze stoel ook prima binnen een landelijke of klassieke inrichting plaatsen. Keuzes genoeg dus!

Daarnaast is deze stoel in vele verschillende kleuren en meubelstoffen aan te leveren. Hierdoor weten wij zeker dat de meubelstof die u zoekt er altijd omheen kan. Het is zelfs eventueel mogelijk uw eigen stof aan te leveren. Echter verwachten wij dat u wel een keuze kunt maken uit ons assortiment van 900 verschillende kleuren en tot wel 150 verschillende meubelstoffen.

Als u dan ook nog eens verneemt dat de vanaf prijs van deze geweldige eetkamerstoel €209,- is dan staat u waarschijnlijk te springen achter uw computer. Want zo’n prachtige stoel voor zo’n geweldige prijs dat is lastig te vinden in deze tijd! Dus stop met het zoeken naar die ene stoel uit uw dromen. Want u droomt het en wij bouwen het voor u!

Details Gecapitonneerde design eetkamerstoel Hammilton

Deze stoel is verkrijgbaar in vele kleuren en stoffen. Enkel is er wel een selectie stoffen gemaakt waarin deze eetkamerstoel standaard gestoffeerd word. Ook kunt u ervoor kiezen om een anderen stof te gebruiken voor deze eetkamerstoelen. Hier kunnen dan wel extra kosten aan verbonden zijn. U heeft de keuze uit een redelijke selectie aan standaard stoffen.

Benieuwd welke stoffen hier binnen vallen? U kunt hier kijken welke stoffen binnen de selectie voor dit product passen.
Selectie meubelstoffen

Afmetingen:

Hoogte 103 cm
Breedte 47 cm
Diepte 71 cm
Zithoogte 53 cm
Zitdiepte 48 cm

Levertijd Gecapitonneerde design eetkamerstoel Hammilton

De levertijd voor de Gecapitonneerde design eetkamerstoel Hammilton is gemiddeld 6 tot 8 weken. Heeft u nou toch nog vragen over het product of wenst u een specifiekere levertijd te ontvangen? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Ook kunt u ons telefonisch bereiken. Dat kan op: 035 751 3098

Offerte aanvragen