035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-stoel.nl

Gecapitonneerde eetkamerstoel Louisa Capiton

Gecapitonneerde eetkamerstoelen zijn prachtige stoelen voor in de eet- of woonkamer! Kijk hier verder naar dit prachtexemplaar. Meer >>
Vanaf € 229,-Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Gecapitonneerde eetkamerstoel Louisa

Landelijke eetkamerstoel Louisa heeft een strakke uitstraling. Eetkamerstoel Louisa is voorzien van ronde armleuningen en een stevige zitkussen. Door dit speelse karakter past eetkamerstoel Louisa perfect in uw landelijk ingerichte interieur. Tevens heeft eetkamerstoel Louisa een comfortabele zit door zijn rechte rugleuning.

Deze schitterende gecapitonneerde eetkamerstoel is in het bezit van alle goede eigenschappen die een meubelstuk kan hebben. De stoel heeft een schitterende uitstraling, is in het bezit van een uitzonderlijke kwaliteit, zit zeer comfortabel en als belangrijkste punt de kwaliteit! De kwaliteit van deze stoel is ongekend goed!

Bent u benieuwd of geïnspireerd geraakt? Neem dan vooral contact met ons op om een afspraak te maken! Dan kunt u de stoel en mogelijke stoffen met eigen ogen komen bekijken en natuurlijk test zitten.

Details gecapitonneerde eetkamerstoel Louisa

Zoals u kunt zien op de afbeelding is eetkamerstoel Louisa uitgerust met rechte pootjes. De eetkamerstoel is in verschillende kleuren verkrijgbaar hierdoor kunt u het makkelijk aan laten sluiten op uw huidige interieur!

Stofmogelijkheden:

Monet 

Afmetingen eetkamerstoel Louisa
Totalen hoogte: 96 cm
Zithoogte: 51 cm
Breedte: 66 cm
Totale diepte: 63 cm
Hoogte armleuning: 67 cm

Deze stoel is ook zonder knopen te bekijken, klik HIER.

Levertijd gecapitonneerde eetkamerstoel Louisa

Voor meer informatie, levertijden en varianten kijkt u op onze website. Veel eetkamerstoelen of barkrukken zijn direct uit voorraad leverbaar. U kunt ze dan binnen een week in huis hebben! Voor de mooiste, landelijke en gezellige eetkamerstoelen gaat u snel naar eetkamer-stoel.nl of neemt u contact met ons op. We zijn bereikbaar op telefoonnummer 06 – 81 144 695.

Offerte aanvragen