035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-stoel.nl

Gecapitonneerde eetkamerstoel Viktoria

Gecapitonneerde eetkamerstoel Viktoria is een eetkamerstoel met een oogstrelende uitstraling. Kijk hier voor de mogelijkheden. Meer >>
Vanaf: € 279,-Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Gecapitonneerde eetkamerstoel Viktoria

Gecapitonneerde eetkamerstoel Viktoria is een landelijk model eetkamerstoel door haar armleuningen, die wat weg hebben van een oorfauteuil. De gecaptionneerde rugleuning geeft de stoel een speels maar tegelijkertijd ook een landelijke karakter. De Queen Ann voorpoten zorgen ervoor dat eetkamerstoel Viktoria de uitstraling heeft van een klassiek engelse eetkamerstoel.

De stoelen kunnen in 900 verschillende kleuren en 150 verschillende meubelstoffen te verkrijgen. Hierdoor weet u zeker dat u altijd bij ons de stoffen en kleuren kunt vinden waar u naar opzoek bent. Benieuwd hoe deze schitterende eetkamerstoel zit? Dat is te testen bij ons in de showroom. Dus maak snel een afspraak en kom de stoffen en kleuren bij ons bekijken in de showroom.

Landelijke gecapitonneerde eetkamerstoel

Door haar knopen en de vele kleuren waarin de Viktoria leverbaar is (zie foto’s hierboven) zal deze eetkamerstoel ook niet misstaan in een landelijke of moderne woonomgeving. De Queen Ann voorpoten bieden deze eetkamerstoel net iets extra’s waardoor u binnen de korste keren gecharmeerd bent van eetkamerstoel Viktoria.

Afmetingen eetkamerstoel Viktoria
Totale hoogte: 105 cm
Zithoogte: 50 cm
Breedte: 68 cm
Totale diepte: 78 cm
Hoogte armleuning: 71 cm

Stofmogelijkheden:

Monet

Levertijd gecapitonneerde Viktoria

De levertijd van deze stoel is 6 tot 8 weken. Voor meer informatie en varianten kijkt u op onze website. Veel eetkamerstoelen of barkrukken zijn direct uit voorraad leverbaar. U kunt ze dan binnen een week in huis hebben! Voor de mooiste, landelijke en gezellige eetkamerstoelen gaat u snel naar eetkamer-stoel.nl of neemt u contact met ons op. We zijn bereikbaar op telefoonnummer 06 – 81 144 695.

Offerte aanvragen