035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-stoel.nl
Gecapitonneerde eetkamerstoel met armleuning

Gecapitonneerde eetkamerstoel met armleuning

Prachtige eetkamerstoel met armleuningen en gecapitonneerde rugleuning. Verkrijgbaar in vele stoffen en kleuren. Meer >>
V.a. €459,- Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Gecapitonneerde eetkamerstoel met armleuning

Dit is een eetkamerstoel waar je u tegen zegt. De eetkamerstoel straalt klasse en elegantie uit. De gecapitonneerde rugleuning gecombineerd met de sierlijke poten aan de onderkant van de stoel maken dit tot een prachtige eetkamerstoel. De stoel heeft een luxe uitstraling en de zitting draagt daar zeker aan bij. De stoel heeft een zeer stevige zit, dit is perfect voor aan de eettafel.

Dus bent u nou opzoek naar een elegante stoel met comfort en een luxe uitstraling? Dan is de eetkamerstoel voor u! En uiteraard kan ook deze stoel in vele verschillende stoffen en kleuren gefabriceerd worden.

Details Gecapitonneerde eetkamerstoel met armleuning Indar

Deze stoel is verkrijgbaar in vele kleuren en stoffen. Enkel is er wel een selectie stoffen gemaakt waarin deze eetkamerstoel standaard gestoffeerd word. Ook kunt u ervoor kiezen om een anderen stof te gebruiken voor deze eetkamerstoelen. Hier kunnen dan wel extra kosten aan verbonden zijn. U heeft de keuze uit een redelijke selectie aan standaard stoffen.

Benieuwd welke stoffen hier binnen vallen? U kunt hier kijken welke stoffen binnen de selectie voor dit product passen.
Selectie meubelstoffen

Afmetingen:

Hoogte 101 cm
Breedte 65 cm
Diepte 77 cm
Zithoogte 51 cm
Zitbreedte 47 cm
Zitdiepte 54 cm

 

Levertijd Gecapitonneerde eetkamerstoel met armleuning Indar

De levertijd voor de Gecapitonneerde eetkamerstoel met armleuning Indar is gemiddeld 6 tot 8 weken. Heeft u nou toch nog vragen over het product of wenst u een specifiekere levertijd te ontvangen? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Ook kunt u ons telefonisch bereiken. Dat kan op: 035 751 3098

Offerte aanvragen