035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-stoel.nl
Herstofferingen

Herstofferingen

Uw oude meubels er als nieuwe uitlaten zien? Dat kan d.m.v. een herstoffering. Wij bekleden uw meubelstuk opnieuw en het ziet er weer als nieuw uit. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Herstofferingen

Wij hebben een eigen fabriek/stoffeerderij waar wij al onze maatwerk producten fabriceren. Het is hier dus ook mogelijk om uw oude meubilair te laten stofferen. Na een stoffering ziet uw oude meubelstuk er weer als nieuw uit! U heeft bij ons de keuze uit een gigantisch assortiment van meubelstoffen. Wij hebben namelijk wel 900 verschillende kleuren en tot wel 150 verschillende stoffen. Daarom weten wij zeker dat wij altijd de kleur en meubelstof hebben waar u naar opzoek bent voor uw herstoffering.

Meubels herstofferen

Wij stofferen eigenlijk elk meubelstuk opnieuw. Van bankstellen tot fauteuils. Van hockers tot eetkamerstoelen alles is mogelijk! Wel is het raadzaam om dit enkel te doen bij meubelstukken die het nog waard zijn aangezien er natuurlijk wel enkele kosten aan zijn verbonden. Maar mocht u nou een bankstel hebben of een ander meubelstuk waar u al jaren met plezier gebruik van maakt en dat graag ook nog jarenlang wilt blijven doen? Dan moet u zo spoedig mogelijk contact met ons opnemen zodat wij het betreffende meubelstuk voor u nieuw leven kunnen inblazen!

Prijzen en vragen herstofferingen

Het afgeven van prijzen is afhankelijk van het meubelstuk dat u wilt stofferen en de daarvoor gekozen stof. We vragen u daarom om contact met ons op te nemen zodat wij u op die manier een uiterst accurate prijsopgave kunnen geven voor de herstoffering die u in gedachte had. Ook als u vragen heeft over de herstofferingen dan vernemen wij dat uiteraard graag van u en kunt u uiteraard contact met ons opnemen. U kunt ons zowel per mail: Info@eetkamer-stoel.nl of per telefoon: 06-81144695 of 035-7513098.