035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-stoel.nl
Industriële eetkamer fauteuil Berry in 300 verschillende kleuren

Industriële eetkamer fauteuil Berry in 300 verschillende kleuren

Deze hoogwaardige eetkamer fauteuil is beschikbaar in 300 verschillende kleuren en verschillende stoffen, Kijk hier voor meer informatie.  Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Industriële eetkamer fauteuil in 300 kleuren

Deze industriële eetkamer fauteuil is de stoel van dit moment, overal zie je de industriële stijlen terug komen, dus waarom niet in uw eetkamer! Deze stoel heeft twee gezichten, wilt u het liever strak en modern houden is dat ook mogelijk. Deze stoel is namelijk in 300 verschillende kleuren en stoffen leverbaar.

Details industriële eetkamer fauteuil in 300 kleuren

Het is natuurlijk ook fijn om de details over deze bijzondere fauteuil te weten. Zo heeft deze fauteuil metalen poten met wielen, een beuken/eikenhouten frame en een nosag zitting. Dit houdt in dat de stoel u de juiste zithouding bied, krachtig veert en de stoel niet gaat verslappen of doorzakt. Op deze manier kunt jarenlang genieten van deze Industriële fauteuil.

De maten van de betreffende fauteuil:

– Totale hoogte 87 cm
– Totale diepte 61 cm
– Totale breedte 50 cm
– Zithoogte 52 cm
– Zitdiepte 43 cm

De stoel heeft helaas vaste afmetingen, hier kan niks aan veranderd worden. Echter kunt u door verschillende stofkeuzes de fauteuil laten stralen bij uw interieur.

Levertijd industriële eetkamer fauteuil in 300 kleuren

De standaard levertijd van onze eetkamerstoelen bedraagt 6 tot 8 weken vanaf het moment van bestellen. De stoelen worden op Nederlandse bodem geproduceerd. Hierdoor kunnen wij de stoelen na afronding direct bij u leveren.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u graag eens bij ons in de showroom komen kijken? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op.
Dit kan ook telefonisch via 035-7513098

Contactformulier