035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-stoel.nl
Industriële eetkamerstoelen Marbella in 2 kleuren

Industriële eetkamerstoelen Marbella in 2 kleuren

Opzoek naar een strakke en luxe industriële stoel? Dan is de stoel Marbella echt iets voor u! Klik snel hier. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Industriële eetkamerstoelen Marbella in 2 kleuren

Nu bij Eetkamer-stoel.nl de trend van het moment en dat voor uiterst scherpe prijzen! De Industriële stijl is momenteel de stijl van het moment en daar zijn deze Industriële eetkamerstoelen weer het perfecte voorbeeld van. De stoelen hebben een strakke uitstraling maar stralen tegelijkertijd ook warmte uit.

Deze stoelen worden direct vanuit de fabriek aan u geleverd en hierdoor worden de stoelen aan u voor een zeer scherpe prijs aangeboden. Een snelle levering tegen een zeer lage prijs. Dat komt u natuurlijk niet vaak tegen. Dit is dan ook een kans die u zeker niet aan u voorbij moet laten gaan! Wie weet staan deze eetkamerstoelen straks te schitteren bij u in de woonkamer.

Industriële eetkamerstoelen Marbella in 2 kleuren

De stoelen kunnen wij u in twee kleuren aanbieden. Niet volledig ons concept maar binnen de Industriele stijl word er vaak maar met een paar kleuren gewerkt. De kleuren waarin ze aangeboden worden zijn dan ook echt de kleuren die horen bij een industriële stijl.

De stoelen Marbella zijn te verkrijgen in het donker- en lichtbruin. Het is maar net even de vraag welke kleur het mooiste binnen uw interieur past. Maar doordat u kunt kiezen uit deze verschillende kleuren kunt u het altijd mooi laten aansluiten op uw huidige interieur.

Industriële eetkamerstoelen Marbella in 2 kleuren

De stoelen worden direct vanuit de fabriek aan u geleverd. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle levering en tevens een levering zonder veel schakels. Dit maakt het ook dat de stoel uiteindelijk zo voordelig aan u aangeboden kan worden. De exacte levertijd is afhankelijk van de voorraad van dat moment. Bent u benieuwd naar de exacte levertijd? Neem dan even contact met ons op via het onderstaande contactformulier of via: 035-7513098