035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-stoel.nl
Keukenstoelen landelijk

Keukenstoelen landelijk

Keukenstoelen landelijk moderne look voorzien van stevig H onderstel en in meer dan 900 verschillende kleuren. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Keukenstoelen landelijk

Opzoek naar keukenstoelen in landelijke style dan zijn deze keukenstoelen landelijk echt wat voor u.
Deze keukenstoelen passen perfect in een landelijke inrichting maar kunnen ook gemakkelijk in een moderne inrichting van uw huis. Door zijn strakke afwerking past die dus echt perfect in die landelelijke inrichting. De stoel is voorzien van een H onderstel dat geeft de stoel weer extra stevigheid waardoor die jaren langer mee gaat. Dus jaren lang plezier ervan.

En dan heeft die ook nog een prachtige afwerking in de rug met capitons/knopen en dat geeft de stoel weer een moderne look. Dus bent u nou ook opzoek naar een manier om uw eetkamer nieuw leven in te blazen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Deze prachtige keukenstoel kan in vele kleuren en stoffen gefabriceerd worden.

Keukenstoelen landelijk mogelijkheden

Deze keukenstoel landelijk is in vele kleuren en stoffen te verkrijgen. U heeft wel een keuze uit meer dan 900 verschillende kleuren en circa 150 verschillende soorten stoffen. Naast al deze keuzes heeft u ook nog keuze uit wat voor stoelpoten u er onder wilt want het kan zijn dat u het H onderstel niet mooi vind bij deze stoel dan kunt u het gewoon veranderen in de gewenste poten die u voor ogen heeft.

Levertijd keukenstoelen landelijk

de gemiddelde levertijd van deze keukenstoelen landelijk is 6 to 8 weken. wilt u de stoelen nu al binnen 4 weken in huis hebben? Dat kan! Dan besteld u de stoelen met een spoedbesteling. Dit wel tegen een extra betaling. Voor meer informatie en varianten kijkt u op onze website.

Veel eetkamerstoelen of barkrukken zijn direct uit voorraad leverbaar. U kunt ze dan al binnen een week in huis hebben! Voor de mooiste, landelijke en modernste eetkamerstoelen gaat u snel naar http://eetkamer-stoel.nl of neemt u contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar op: 06-81144695 of 035-7513098

Offerte aanvragen