035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-stoel.nl
Landelijk dressoir met schuifdeuren

Landelijk dressoir met schuifdeuren

Landelijk dressoir met schuifdeuren. De manier om op speelse wijzen uw keukenspullen netjes op te bergen! Kijk hier voor extra informatie. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Landelijk dressoir met schuifdeuren

Dit landelijke dressoir met schuifdeuren is de oplossing voor mensen die geen zin hebben om keukenkastjes op te hangen of het simpelweg gewoon niet mooi vinden. U kunt op een sierlijke manier uw keukenspullen opbergen. Daarnaast is dit dressoir van een kwaliteit waar je u tegen zegt! De kwaliteit, functionaliteit, uitstraling en de scherpe prijs resulteren te samen in maar een ding: Een super dressoir. De prachtige schuifdeuren in het dressoir kunt u zien als de kers op de taart. Dit dressoir hoort toch ook te schitteren in uw eetkamer? Neem daarom snel contact met ons op.

Details Landelijk dressoir met schuifdeuren

Een dressoir in de landelijke stijl met schuifdeuren is natuurlijk de manier om al uw keukengerei op te bergen. Het heeft uitstraling en is tegelijkertijd natuurlijk super functioneel. U kunt het dressoir natuurlijk zelf nog leuk aankleden door leuke spulletjes op de bovenkant te plaatsen. Denk hierbij aan kaarjes, bloemtjes of anderen leuke accessoires!

Afmetingen;                Artikelnummer;        Prijs;
150 x 50 x 85 cm             HK87                                € 589,-

Levertijd Landelijk dressoir met schuifdeuren

De levertijd van de landelijke stijl Dresser is per dag verschillend. Door de verschillende voorradigheid, kunnen wij vooraf geen levertijd garanderen. Zodra u contact met ons heeft opgenomen over de levertijd, kunnen wij u een specifieke leverweek garanderen. Wilt u snel en gemakkelijk contact met ons op nemen, of wilt u het product met eigen ogen bewonderen, bel dan naar: 06-81144695 of 035-7513098.

Offerte aanvragen