035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-stoel.nl
Landelijk gecapitonneerde eetkamerstoel Daphne

Landelijk gecapitonneerde eetkamerstoel Daphne

Eetkamerstoelen met knopen zijn weer helemaal terug! En daarmee dus ook dit prachtige model. Meer >>
Vanaf € 199,- Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Landelijk gecapitonneerde eetkamerstoel Daphne

Landelijk gecapitonneerde eetkamerstoel Daphne heeft een landelijke maar moderne look. De gecapitonneerde eetkamerstoel heeft een sfeervolle, landelijke en moderne uitstraling  Wanneer u opzoek bent naar een landelijke eetkamerstoel met een moderne / chique uitstraling, dan is dit de eetkamerstoel waar u opzoek naar bent.
De landelijk gecapitonneerde eetkamerstoel is voorzien van 7 knopen in de rug.
Door haar ronde rugvorming geeft de stoel een erg fijn zitgevoel. De eetkamerstoel is prachtig aan te schuiven aan een eettafel.

De eetkamerstoel is een echte aanrader wanneer u een vleugje sfeer in uw woonruimte wilt creëren.
De eetkamerstoel is voorzien van een zachte zitting. ( Zoals u op de foto kunt zien is de gecapitonneerde eetkamerstoel voorzien van nagels aan de zijkant).

Wanneer u een restaurant en- of loungebar heeft en toe bent aan een renovatie, is de gecapitonneerde eetkamerstoel Daphne de eetkamerstoel die de uiterlijk van uw restaurant en- of loungebar een echte opkikker zal geven.

Details landelijk gecapitonneerde eetkamerstoel Daphne

De landelijk gecapitonneerde eetkamerstoel is voorzien van gebogen pootjes aan de achterzijde.
Zoals u op de foto kunt zien is de leuning er comfortabel door haar ronding in de rug. Dit zorgt ervoor dat u en uw visite erg comfortabel kan zitten. U hoeft zich nooit meer zorgen te maken of de visite wel een comfortabele zitting heeft.

Mogelijke meubelstoffen:

De stof kan hier worden gekozen: STOF. Alle stoffen kunnen gekozen worden.

De landelijk gecapitonneerde eetkamerstoel is verkrijgbaar in meer dan 800 verschillende kleuren. Naast kleur en stofkeuze, heeft u ook de mogelijkheid om de pootkleuren in een andere kleur te bestellen. Op foto (3) kunt u de beschikbare pootkleuren bekijken.
Wilt u gratis stofstalen ontvangen? Dit kan uiteraard. Graag vernemen wij van u uw adres gegevens en welke stof en kleur u wenst te ontvangen.

De stoffen en kleurpoten zij uiteraard te bezichtigen bij ons in de showroom. Onze showroom is gevestigd in Huizen (NH). Wilt u bij een bezoek brengen aan onze showroom, dan dient u vooraf een afspraak met ons te maken. Dit kan zowel per mail als per telefoon.

Afmetingen gecapitonneerde eetkamerstoel Daphne:
Hoogte: 97 cm
Breedte: 51 cm
Zitdiepte: 42 cm
Zithoogte: 48 cm

Prijs en levertijd van de gecapitonneerde eetkamerstoel

 

Prijs
De landelijk gecapitonneerde eetkamerstoel Daphne is al verkrijbaar vanaf € 199,- . De prijs is afhankelijk van de gekozen stof.

Levertijd
Voor meer informatie, levertijden en varianten kijkt u op onze website.
Veel eetkamerstoelen, eetkamerbanken of barstoelen zijn direct uit voorraad leverbaar. U kunt ze dan binnen een week in huis hebben ! Voor de mooiste landelijke en gezellige eetkamerstoelen gaat u snel naar eetkamer-stoel.nl of neemt u contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op ons telefoonnummer 06 – 81 144 695. U kunt ons Uiteraard ook mailen op Info@eetkamer-stoel.nl.

Offerte aanvragen