035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-stoel.nl
Landelijk gecapitonneerde eetkamerstoel Gustaaf

Landelijk gecapitonneerde eetkamerstoel Gustaaf

Een eetkamerstoel met een moderne uitstraling. De rugleuning is gecapitonneerd en dat maakt de stoel helemaal af. Meer >>
Vanaf € 222,- Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Gecapitonneerde eetkamerstoel Gustaaf

Gecapitonneerde eetkamerstoel Gustaaf heeft een prachtig landelijke uitstraling. Wat erg mooi aan deze stoel is, zijn de armleuningen. De armleuningen van de gecapitonneerde eetkamerstoel Gustaaf zullen een nieuwe trend voortzetten.
Bent u van de moderne en wat strakkere looks, dan is dit de eetkamerstoel die erg mooi in uw woonruimte past.
De eetkamerstoel heeft echt een Riviera Maison look. Dit komt door de zitkussen die voor de leuningen van de eetkamerstoel langs lopen. Een echte Riviera Maison look dus.

De eetkamerstoel Gustaaf is verkrijgbaar in twee verschillende modellen. U heeft keuze om de eetkamerstoel met capitons te bestellen, maar ook zonder capitons. De eetkamerstoel Gustaaf zonder knopen, oogt wat rustiger.

Details gecapitonneerde eetkamerstoel Gustaaf

De landelijk gecapitonneerde eetkamerstoel is verkrijgbaar in meer dan 800 verschillende kleuren. Naast kleur en stofkeuze, heeft u ook de mogelijkheid om de pootkleuren in een andere kleur te bestellen. Op foto (3) kunt u de beschikbare pootkleuren bekijken.
Wilt u gratis stofstalen ontvangen? Dit kan uiteraard. Graag vernemen wij van u uw adres gegevens en welke stof en kleur u wenst te ontvangen.

Mogelijke meubelstoffen:

De stof kan hier worden gekozen: STOF. Alle stoffen kunnen gekozen worden.

De stoffen en kleurpoten zij uiteraard te bezichtigen bij ons in de showroom. Onze showroom is gevestigd in Huizen (NH). Wilt u bij een bezoek brengen aan onze showroom, dan dient u vooraf een afspraak met ons te maken. Dit kan zowel per mail als per telefoon.

Afmetingen gecapitonneerde eetkamerstoel Gustaaf:
Hoogte: 87 cm
Breedte: 59 cm
Zitdiepte: 44 cm
Zithoogte: 47 cm

Prijs en levertijd van de gecapitonneerde eetkamerstoel

Prijs
De landelijk gecapitonneerde eetkamerstoel Gustaaf is al verkrijbaar vanaf € 222. De prijs is afhankelijk van de gekozen stof.

Levertijd
Voor meer informatie, levertijden en varianten kijkt u op onze website.
Veel eetkamerstoel, eetkamerbanken of barstoelen zijn direct uit voorraad leverbaar. U kunt ze dan binnen een week in huis hebben ! Voor de mooiste landelijke en gezellige eetkamerstoelen gaat u snel naar eetkamer-stoel.nl of neemt u contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op ons telefoonnummer 06 – 81 144 695. U kunt ons Uiteraard ook mailen op Info@eetkamer-stoel.nl.

Offerte aanvragen