035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-stoel.nl
Landelijk gecapitonneerde eetkamerstoel Kate

Landelijk gecapitonneerde eetkamerstoel Kate

Een gecapitonneerde eetkamerstoel voor zo'n scherpe prijs zult u niet vaak tegenkomen. Klik daarom snel hier! Meer >>
vanaf € 159,- Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Landelijk gecapitonneerde eetkamerstoel Kate

Landelijk gecapitonneerde eetkamerstoel Kate heeft een rustgevende uitstraling. De landelijke eetkamerstoel is voorzien van capitons in de rug, dit zorgt voor aan landelijke uitstraling.
Door haar apparte maar schitterende rug is de eetkamerstoel Kate een must have eetkamerstoel.
De eetkamerstoel Kate is een eetkamerstoel die u niet vaak ziet. De eetkamerstoel heeft een erg comfortabele zitting, dit komt door haar ‘relaxe’ leuning.

Zoals u op de foto kunt zien is de gecapitonneerde eetkamerstoel voorzien van gebogen pootjes aan de acherzijde. Door haar gebogen pootjes en speciale rugleuning is de gecapitonneerde eetkamerstoel Culembord een echte eye-catcher.
De pootjes springen er duidelijk uit en zorgen voor een prachtige uitstraling. De gebogen pootjes van de gecapitonneerde eetkamerstoel zijn met opzet aan de achterzijde van de stoel geplaats, omdat dit een prachtig landelijke maar ook riviera maison uiterlijk geeft.

De eetkamerstoel is gemaakt naar aanleiding van de Riviera Maison stijl.

Details gecapitonneerde eetkamerstoel Kate

De gecapitonneerde eetkamerstoel is voorzien van 5 knopen in de rug. Zoals u op de foto kunt zien, zijn de knopen strak getrokken in de stof. Dit zorgt voor een prachtige look. De eetkamerstoel heeft totaal geen saaie look, maar een sfeervolle en prachtige design look !

De landelijk gecapitonneerde eetkamerstoel is verkrijgbaar in meer dan 800 verschillende kleuren. Naast kleur en stofkeuze, heeft u ook de mogelijkheid om de pootkleuren in een andere kleur te bestellen. Op foto (3) kunt u de beschikbare pootkleuren bekijken.
Wilt u gratis stofstalen ontvangen? Dit kan uiteraard. Graag vernemen wij van u uw adres gegevens en welke stof en kleur u wenst te ontvangen.

Mogelijke meubelstoffen:

De stof kan hier worden gekozen: STOF. Alle stoffen kunnen gekozen worden.

De stoffen en kleurpoten zij uiteraard te bezichtigen bij ons in de showroom. Onze showroom is gevestigd in Huizen (NH). Wilt u bij een bezoek brengen aan onze showroom, dan dient u vooraf een afspraak met ons te maken. Dit kan zowel per mail als per telefoon.

Afmetingen gecapitonneerde eetkamerstoel Kate:
Hoogte: 90 cm
Breedte: 60 cm
Zitdiepte: 43 cm
Zithoogte: 50 cm

Prijs en levertijd van de gecapitonneerde eetkamerstoel

Prijs
De landelijk gecapitonneerde eetkamerstoel Kate is al verkrijbaar vanaf € 159,- . De prijs is afhankelijk van de gekozen stof.

Levertijd
Voor meer informatie, levertijden en varianten kijkt u op onze website.
Veel eetkamerstoel, eetkamerbanken of barstoelen zijn direct uit voorraad leverbaar. U kunt ze dan binnen een week in huis hebben ! Voor de mooiste landelijke en gezellige eetkamerstoelen gaat u snel naar eetkamer-stoel.nl of neemt u contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op ons telefoonnummer 06 – 81 144 695. U kunt ons Uiteraard ook mailen op Info@eetkamer-stoel.nl.

Offerte aanvragen