035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-stoel.nl
Landelijk houten Barstoel Pub

Landelijk houten Barstoel Pub

Dit is een prachtige landelijke houten barstoel die zowel bij u in de woning als in uw horecazaak niet zou misstaan. Meer >>
Vanaf €119,-Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Landelijk houten barstoel Pub

Bent u op zoek naar een landelijke houten barstoel met mooie uitstraling? Stop met zoeken! Landelijke Barstoel Pub in de ideale oplossing! Deze gezellige houten trendy barstoel is mooi voor bij uw verhoogde tafel, of om  er wat extra zitplaatsen mee te creëren. Deze prachtige pub stoel staat ook erg mooi in een horeca gelegenheid.

Waar kunt u deze mooie landelijke houten barstoel nog meer voor gebruiken?

De stoelen zijn voorzien van een Perhutani keurmerk. Perhutani betekent dat de plantages staats gereguleerd zijn en dat voor iedere gekapte boom een nieuwe boom gepland wordt om duurzaamheid te garanderen. Daarnaast gebruiken wij nog oud hout, dat gerecycled wood is en dus hergebruikt wordt inplaats van vernietigd.

Barstoel Pub is ideaal te gebruiken als eetkamerstoel. Maar deze degelijke barstoel is ook prima te gebruiken in uw Café, Restaurant of Hotel. De Pub is verkrijgbaar in de volgende kleuren: Blank, Jasmijn.

Maten Pub Eetkamerstoelcm
Hoogte108
Zithoogte73
Breedte44 – 36
Diepte40

Foto 2: Barstoel Pub, Blank-Teak € 119 ,-
Foto 3: Barstoel Pub, Jasmijn – zitting blank € 149 ,-
Foto 4: Barstoel Pub, Jasmijn € 119,-

Bestelinformatie:

Voor meer informatie, levertijden en varianten kijkt u op onze website. Veel eetkamerstoelen of barkrukken zijn direct uit voorraad leverbaar. U kunt ze dan binnen een week in huis hebben!
Voor de mooiste, landelijke en gezellige barstoelen gaat u snel naar eetkamer-stoel.nl of neemt u contact met ons op. We zijn bereikbaar op telefoonnummer 06 – 81 144 695.

 

Offerte aanvragen

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *