035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-stoel.nl
Landelijk Luxe eetkamerstoel in 300 kleuren

Landelijk Luxe eetkamerstoel in 300 kleuren

Deze hoogwaardige eetkamerstoel is beschikbaar in 300 verschillende kleuren en verschillende stoffen, Kijk hier voor meer informatie.  Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Landelijk hippe eetkamerstoel in 300 kleuren

Deze luxe eetkamerstoel is een landelijke eetkamerstoel zonder armleuningen. De eetkamerstoel is voorzien van een vaste hoes. De vaste hoes geeft een erg luxe uitstraling.
De zitting van de eetkamerstoel is erg zacht, dit is gecombineerd met een recht staande rugleuning. Dit zorgt er voor dat u een comfortabele zitting heeft.

Details landelijk hippe eetkamerstoel in 300 kleuren

De details van deze luxe eetkamerstoel spatten er vanaf. Maar er zijn altijd nog details die je niet kan zien. zo heeft de stoel een beuken/eikenhouten frame, beuken/eikenhouten poten en een nosag zitting van wat er voor zorgt dat de stoel u de juiste zithouding bied.

De maten van de betreffende fauteuil:
– Totale hoogte 82 cm
– Totale diepte 62 cm
– Totale breedte 51 cm
– Zithoogte 51 cm
– Zitdiepte 44 cm

De stoel heeft helaas vaste afmetingen, hier kan niks aan veranderd worden. Echter kunt u door verschillende stofkeuzes de fauteuil laten stralen bij uw interieur.

Levertijd landelijk hippe eetkamerstoel in 300 kleuren

De standaard levertijd van onze eetkamerstoelen bedraagt 6 tot 8 weken vanaf het moment van bestellen. De stoelen worden op Nederlandse bodem geproduceerd. Hierdoor kunnen wij de stoelen na afronding direct bij u leveren.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u graag eens bij ons in de showroom komen kijken? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op.
Dit kan ook telefonisch via 035-7513098

Contactformulier