035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-stoel.nl
Landelijke barkruk Gerard carre gestikt

Landelijke barkruk Gerard carre gestikt

Een Landelijke barkruk met een Carre stiksel in de rugleuning zorgt voor een prachtige landelijke uitstraling!  Meer >>
Vanaf €129,- Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Landelijke barkruk Gerard carre gestikt

Dit is dezelfde landelijke barkruk Gerard, enkel is deze voorzien van een stiksel op de rugleuning. Dit geeft de barkruk net een extra dimensie. Het patroon op de rugleuning is carre gestikt. Verder is ook deze landelijke barkruk een meubelstuk van een geweldige kwaliteit! Deze barkruk heeft een speelse uitstraling en het carre stiksel op de rugleuning draagt hier alleen maar aan bij! Dus waarom nog verder zoeken naar die ene barkruk die uiteindelijk toch weer veel te duur uitvalt terwijl u bij ons al deze prachtige barkruk heeft voor zo’n scherpe prijs!

Landelijke barkruk Gerard carre gestikt mogelijkheden

U heeft dus de mogelijkheid om de Landelijke barkruk Gerard zowel met als zonder een carre stiksel te nemen. Het is maar net wat u het meeste aanspreekt! Verder is deze landelijke barkruk met carre stikstel al voor de uiterst mooie prijs van €129,- van u!

Landelijke barkruk Gerard carre gestikt levertijd

De gemiddelde levertijd van de landelijke barkruk Gerard is gemiddeld 6 tot 8 weken. Mocht u een speciefiekere levertijd willen ontvangen of heeft u gewoon wat vragen? Neem dan direct contact met ons op, wij helpen u namelijk graag! U kunt ons per mail: info@eetkamer-stoel.nl of per telefoon: 06 – 811 44 695 bereiken.

Offerte aanvragen