035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-stoel.nl
Landelijke eetkamerbank Boston 2-zits

Landelijke eetkamerbank Boston 2-zits

Deze landelijke eetkamerbank is ook als eetkamerstoel verkrijgbaar. Hierdoor kunt u een prachtige eetkamer set samenstellen! Meer >>
Vanaf € 365,-Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Landelijke eetkamerbank Boston 2-zits

Landelijke eetkamerbank Bosten2-zits, heeft een strakke uitstraling. Zoals de naam al zegt is het een 2-zits. Dit geeft een erg strakke look aan de tafel, meer zitruimte en is een stuk gezelliger.
De eetkamerbank kunt u ook goed in de woonkamer plaatsen het geeft een prachtige look. Eetkamerbank boston 2-zits is een erg romantische bank omdat het een twee zits is.

Details eetkamerbank Boston 2-zits

Eetkamerbank Boston is een heel nieuw soort model stoel. Als u denkt aan een 2-zits  zult u vast  denken aan een Loveseat. Een loveseat kunt u niet zetten aan een tafel maar de eetkamerbank Boston 2-zits wel.
De eetkamerbank Boston is verkrijgbaar in meer dan 800 verschillende soorten kleuren en stoffen.

Mogelijke meubelstoffen:

De stof kan hier worden gekozen: STOF. Alle stoffen kunnen gekozen worden.

Afmetingen eetkamerbank Boston 2-zits

Breedte: 100 cm
Diepte: 60 cm
Hoogte: 95 cm

Eetkamerstoelen uit dezelfde collectie:

Naast deze eetkamerbank hebben wij eetkamerstoelen uit precies dezelfde collectie. Dit betekent dat zij naadloos op elkaar aansluiten en dat u ze dus ook prima kan combineren. Hierdoor krijgt uw eet- of woonkamer een prachtig aanzicht. Dus stop met zoeken naar die stoelen die net wel/ net niet bij de eetkamerbank passen. Want hebben hebben beide in ons assortiment.

Landelijke eetkamerbank Boston 2-zits

De levertijd van deze stoel is 6 tot 8 weken. Voor meer informatie en varianten kijkt u op onze website. Veel eetkamerstoelen of barkrukken zijn direct uit voorraad leverbaar. U kunt ze dan binnen een week in huis hebben! Voor de mooiste, landelijke en gezellige eetkamerstoelen gaat u snel naar eetkamer-stoel.nl of neemt u contact met ons op. We zijn bereikbaar op telefoonnummer 06 – 81 144 695.

Offerte aanvragen