035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-stoel.nl
Landelijke eetkamerstoel in 300 kleuren en verschillende stoffen

Landelijke eetkamerstoel in 300 kleuren en verschillende stoffen

Deze hoogwaardige eetkamer fauteuil is beschikbaar in 300 verschillende kleuren en verschillende stoffen, Kijk hier voor meer informatie.  Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Landelijke eetkamerstoel in 300 kleuren

Deze landelijke eetkamerstoel past bij elk interieur. De eetkamerstoel is prachtig afgewerkt en is een degelijke maar stoere stoel. De stoel is beschikbaar in 300 verschillende kleuren en stoffen.

Details landelijke eetkamerstoel in 300 kleuren


De details van deze landelijke eetkamerstoel zijn net zo degelijk. De eetkamerstoel is voorzien van een beuken/eikenhouten frame, beuken/eikenhouten poten en een zitting van plaatmateriaal. Het enige waar u zich nog zorgen over hoeft te maken is de kleur en stof.

De maten van de betreffende fauteuil:
– Totale hoogte 85 cm
– Totale diepte 62 cm
– Totale breedte 50 cm
– Zithoogte 48 cm
– Zitdiepte 44 cm

De stoel heeft helaas vaste afmetingen, hier kan niks aan veranderd worden. Echter kunt u door verschillende stofkeuzes de fauteuil laten stralen bij uw interieur.

levertijd landerlijke eetkamerstoel in 300 kleuren

De standaard levertijd van onze eetkamerstoelen bedraagt 6 tot 8 weken vanaf het moment van bestellen. De stoelen worden op Nederlandse bodem geproduceerd. Hierdoor kunnen wij de stoelen na afronding direct bij u leveren.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u graag eens bij ons in de showroom komen kijken? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op.
Dit kan ook telefonisch via 035-7513098

Contactformulier