035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-stoel.nl
Landelijke eetkamerstoel Senna

Landelijke eetkamerstoel Senna

Deze landelijke eetkamerstoel heeft een prachtige strakke uitstraling! En combinatie van modern en landelijk. Meer >>
Vanaf € 339,- Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Landelijke eetkamerstoel Senna

Landelijke eetkamerstoel Senna heeft een fraaie uitstraling. De apparte rugleuning geeft de stoel de perfecte look om in uw woonkamer te zetten. De leuning is mooi afgewerkt met een rond uiteinde.
Landelijke eetkamerstoel Senna is leverbaar in 800 verschillende soorten stof.

Mogelijke meubelstoffen:

De stof kan hier worden gekozen: STOF. Alle stoffen kunnen gekozen worden. U zult dus niet het probleem hebben dat u het een mooie eetkamerstoel vindt, maar u geen kleur kunt vinden die erbij past. Al onze 800 stoffen kunt u uitgebreid bekijken in onze showroom. Zo weet u ook zeker dat er geen kleurverschil is met het product dat u online ziet.

Details eetkamerstoel Senna

Eetkamerstoel Senna is voorzien van strakke poten. De poten zijn in verschillende soorten kleuren te verkrijgen, zoals; Zwart, wengé of blank. Zo kunt u er voorzorgen dat dit prachtstuk een perfecte uitstraling heeft.

Afmetingen eetkamerstoel Senna
Breedte: 62 cm
Diepte: 66 cm
Hoogte: 88 cm

Levertijd eetkamerstoel Senna

De levertijd van deze stoel is 6 tot 8 weken. Voor meer informatie en varianten kijkt u op onze website. Veel eetkamerstoelen of barkrukken zijn direct uit voorraad leverbaar. U kunt ze dan binnen een week in huis hebben! Voor de mooiste, landelijke en gezellige eetkamerstoelen gaat u snel naar eetkamer-stoel.nl of neemt u contact met ons op. We zijn bereikbaar op telefoonnummer 06 – 81 144 695.

Offerte aanvragen