035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-stoel.nl

Landelijke eetkamerstoel Vasco

Altijd al een prachtige landelijke eetkamerstoel willen hebben? This is the one! Klik hier voor alle informatie. Meer >>
Vanaf €229,-Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Landelijke eetkamerstoel Vasco

Eetkamerstoel Vasco heeft een landelijk design en een moderne uitstraling. Deze landelijke eetkamerstoel heeft een mooie uitstraling met elegante pootjes. Past erg goed in uw landelijke interieur. U kunt er voor kiezen om de biesjes in een contrasterende kleur te nemen.

Deze stoelen zijn daarnaast van een ongekende kwaliteit! U kunt er jarenlang gebruik van maken. Een prachtige eetkamerstoel voor een nog betere prijs! Deze eetkamerstoel is een echte topper, misschien wel een van de beste uit ons assortiment.

Details Landelijke eetkamerstoel Vasco

De stoel is in vele stoffen en met diverse pootsoorten leverbaar, zie hieronder onze stofsoorten en pootsoorten. Kijk voor alle stof- en pootkleuren naar de ingescande kleuren en mogelijkheden. Stofmogelijkheden:

AmarosiAstoriaBoardBreak
Levante CambridgeTennessee
Village AmarilloLinen Murcia

Meubel
Hoogte:     90 cm
Breedte:    61 cm
Diepte:       75 cm
Zitting
Hoogte:     54 cm
Breedte:    48 cm
Diepte:       51 cm

Pootmogelijkheden:
Beuken, Kleur: Coloniaal /kersen/Wit (ral 9010)/Loogkleur/Blank gelakt/Onbewerkt
Eiken, Kleur: Kiezel/Zwart/Coloniaal/Smoked Oak/Verweerd/Lava/Hadley/White Wash Olie/Wit gelakt/Eiken E- 115/Blank gelakt/Onbewerkt

Levertijd landelijke eetkamerstoel

De levertijd van deze stoel is 6 tot 8 weken. Voor meer informatie en varianten kijkt u op onze website. Veel eetkamerstoelen of barkrukken zijn direct uit voorraad leverbaar. U kunt ze dan binnen een week in huis hebben! Voor de mooiste, landelijke en gezellige eetkamerstoelen gaat u snel naar eetkamer-stoel.nl of neemt u contact met ons op. We zijn bereikbaar op telefoonnummer 06 – 81 144 695.

Offerte aanvragen

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *