035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-stoel.nl
Landelijke Riviera Maison stijl Vitrinekast

Landelijke Riviera Maison stijl Vitrinekast

Prachtige vitrinekast in de Riviera Maison stijl. Die wilt u toch ook bij u thuis hebben staan? Klik hier voor alle specificaties.  Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Landelijke Riviera Maison stijl Vitrinekast

Deze landelijke Riviera Maison stijl vitrinekast heeft een prachtige uitstraling en past in elke woonruimte. De neutrale maar toch sfeervolle uitstraling zorgt hiervoor. Door de twee verschillende kleuren in de vitrinekast ontstaat er een geweldige uitstraling. Deze Landelijke Riviera Maison stijl Vitrinekast is een echte blikvanger. U kunt deze vintrinekast zowel in uw woonkamer als eetkamer plaatsen. Het hangt er net vanaf waar u de kast voor wilt gebruiken.

Dus bent u nou opzoek naar een kast met uitstraling, functionaliteit en een scherpe prijs? Dan kunt u ophouden met zoeken want wij hebben exact deze kast voor u in ons assortiment. Deze kast is ook nog eens van een ongekend goede kwaliteit. Dus neem snel contact met ons op.

Details Landelijke Riviera Maison stijl Vitrinekast

De kast is voorzien van twee verschillende kleuren namelijk Jasmijn en Old-Grey. Deze twee kleuren samen zorgen voor een geweldig contrast! En dat maakt deze Vitrinekast tot een topproduct!
Afmetingen:                       Artikelennummer:      Prijs:
120 x 40/50 x 200 cm          AL5021OG                           € 849,-

Levertijd Landelijke Riviera Maison stijl Vitrinekast

De voorraad van de landelijke vitrine kast is lopend. Dit houdt in wat er vandaag staat, zou er morgen niet meer kunnen zijn. Wees er daarom snel bij !
De prijs van de vitrinekast is zeer scherp. Nergens anders vindt u de prijs en kwaliteit verhouding. Wilt u meer informatie ontvangen, of wilt u een specifieke levertijd / voorradigheid te weten komen, neem dan contact met ons op. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar onder: 035 – 7513098 of 06 – 81144695.

Offerte aanvragen