035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-stoel.nl
Landelijke vitrinekast

Landelijke vitrinekast

Een van de best verkopende kasten uit ons assortiment! Kijk hier waarom deze landelijke vitrinekast zo geliefd is. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Landelijke vitrinekast

Deze prachtige landelijke vitrinekast is het toppunt van de landelijke stijl. Het prachtige afgewerkte witte hout van de kast in combinatie met de bruine of grey-wash manden maakt deze kast tot het ultieme landelijke product. Deze vitrinekast valt zelfs zo in de smaak dat zelfs enkele horeca zaken deze prachtige Landelijke vitrinekast in hun zaak hebben staan. Dat komt omdat deze kast niet alleen functioneel is maar ook nog eens de ruimte extra sfeer brengt.

De kast zien wij dan ook als een echte sfeermaker. De kast is maar in een afmeting te verkrijgen maar u kunt wel kiezen uit twee verschillende type manden. (Zie de foto’s) Hierdoor is het toch nog mogelijk om een klein beetje uw eigen draai aan de kast te geven. Dus stop met zoeken, u wilt toch ook zo’n prachtige blikvanger bij u thuis hebben staan?

Details Landelijke vitrinekast

Afmetingen:             Artikelnummer:            Prijs:
215 x 120 x 50 cm      HK178R                           € 769,-

Levertijd Landelijke vitrinekast

De levertijd van de landelijke stijl vitrinekast is per dag verschillend. Door de verschillende voorradigheid, kunnen wij vooraf geen levertijd garanderen. Zodra u contact met ons heeft opgenomen over de levertijd, kunnen wij u een specifieke leverweek garanderen. Wilt u snel en gemakkelijk contact met ons op nemen, of wilt u het product met eigen ogen bewonderen, bel dan naar: 06-81144695 of 035-7513098.

Offerte aanvragen