035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-stoel.nl
Lifestyle Vitrinekast Laredo

Lifestyle Vitrinekast Laredo

Prachtige smalle Vitrinekast. Erg handig voor ruimtes met wat minder oppervlak! Kijk hier voor de specifieke afmetingen van de kast. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Lifestyle Vitrinekast Laredo

Opzoek naar een smalle Vitrinekast? Wij hebben hier een prachtexemplaar voor u. Smalle vitrinekasten zijn erg handig voor mensen die net wat minder ruimte hebben in hun woon of eetkamer. U kunt op deze manier toch uw noodzakelijke spullen kwijt zonder dat u op uitstraling en sfeer hoeft in te leveren. Deze Vitrinekast heeft namelijk een oogstrelende uitstraling.

De kast gaat perfect samen met een landelijke inrichting. Maar ook binnen anderen interieurstijlen kunt u deze kast makkelijk kwijt. De kast is daarnaast ook nog eens voor de zeer schappelijke prijs van €519,- van u. Dus bent u nou ook opzoek naar een mooie, exclusieve vitrinekast die niet teveel ruimte inneemt? Neem dan contact met ons op want wij kunnen u deze prachtige Vitrinekast aanbieden samen met de vele anderen kasten in ons assortiment.

Details Lifestyle Vitrinekast Laredo

Deze houten vitrinekast is in een uitvoering te verkrijgen. De afmetingen hiervan vind u hieronder. Heeft u nog anderen speciefieke vragen met betrekking tot deze prachtige Vitrinekast? Dan kunt u uiteraard gewoon contact met ons opnemen.

Afmetingen:              Artikelnummer:           Prijs:
60 x 50 x 220                HK228J                               € 519,-

Levertijd Lifestyle Vitrinekast Laredo

De levertijd van onze producten verschillen. Elke dag kan de voorraad van de producten afnemen ook de voorraad van deze vitrine kast, het is daarom gebruikelijk dat er contact word opgenomen over de levertijd. Zodra u contact met ons heeft opgenomen kunnen wij u een specifieke levertijd aangeven. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar: 06-81144695 of 035 – 7513098

Offerte aanvragen