035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-stoel.nl
Luxe eetkamerstoel met nagels en knopen

Luxe eetkamerstoel met nagels en knopen

Prachtige luxe eetkamerstoel met knopen. Voor een zeer scherpe prijs staat deze eetkamerstoel al bij u thuis! Kijk hier verder.  Meer >>
V.a. €239,- Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Luxe eetkamerstoel met nagels en knopen

Dit is een van de top eetkamerstoelen uit onze luxe assortiment. De kwaliteit van deze Luxe eetkamerstoel met nagels en knopen is om over naar huis te schrijven. Wij zijn dan ook ontzettend trots dat wij u deze prachtige eetkamerstoel aan u mogen aanbieden. De stoel is een kleine selectie kleuren te verkrijgen zoals u kunt zien op de afbeelding met stofstalen. Het feit dat er een vaste selectie is aan stoffen voor deze eetkamerstoel maakt het dat wij u dit prachtige meubelstuk al voor de superprijs van €239,- kunnen aanbieden.

Details Luxe eetkamerstoel met nagels en knopen

U kunt deze prachtige eetkamerstoel al vanaf €239,- kopen al is de prijs wel afhankelijk van de door u gekozen stof. Zo heeft u voor deze prijs de keuze uit de volgende stoffen en kleuren:

– Stonewashed Zand – Old Leatherlook Kiezel
– Stonewashed Muis – Old Leatherlook Antraciet
– Stonewashed Jeans – Velours Leem
– Velours Dolfijn – Velours Cappucionno
– Velours Espresso – Velours Petrol
– Velours Roest

Ook kunt u ervoor kiezen om de bovenstaande kleuren en stoffen links te laten liggen. Dan kunt u kiezen uit de stoffen uit ons eigen assortiment. Wij hebben daarin de keuze uit wel 900 verschillende kleuren en tot wel 150 verschillende stoffen. Mocht u hiervoor kiezen dan kunt u de stoel al aanschaffen vanaf €299,- Dus hoe dan ook vind u bij ons de juiste kleur en stof!

Afmetingen
Breedte:                  44 cm
Breedte zitvlak:     51 cm
Hoogte:                   105 cm
Diepte:                    67 cm

Levertijd Luxe eetkamerstoel met nagels en knopen

Deze stoelen kunnen wij al binnen 6 tot 8 weken leveren. Dit is voor maatwerk producten aanzienlijk snel en voor u als klant dus ook erg plezierig. Wij proberen uw producten altijd zo snel mogelijk te leveren zodat u er meteen van kunt genieten! U heeft nog vragen, u wilt een staaltje stof ontvangen of een afspraak maken om uw bank, stoel of hocker te komen bekijken? Geen probleem! Bel naar: 06 811 44695.

Offerte aanvragen