035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-stoel.nl
Luxe industriële stoelen Miami in 2 kleuren

Luxe industriële stoelen Miami in 2 kleuren

Schitterende Industriële eetkamerstoelen verkrijgbaar in 2 kleuren voor bodemprijzen. Klik nu hier! Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Luxe industriële stoelen Miami in 2 kleuren

Deze luxe industriële stoelen Miami zijn de stoelen die passen binnen een industriële uitstraling. Industriële stoelen zijn momenteel helemaal de stijl van het moment. Deze stoelen hebben een strak en toch sfeervol design. Het slanke frame brengt een zeer luxueze uitstraling met zich mee.

Tevens bent u door het stalen frame verzekerd van een goede kwaliteit en langs levensduur, de stoelen gaan jarenlang mee. Binnen de Industriële stijl vind u sowieso vaak meubels met een romp. Naast het feit dat dit een zeer mooie uitstraling teweeg brengt zorg het ook nog eens voor goede kwaliteit.

Luxe industriële stoelen Miami in 2 kleuren

Voor de stoelen Miami heeft u de keuze uit 2 verschillende kleuren: Lichtbruin en Cognac kleurig. Op deze manier kunt u de stoelen naadloos aan laten sluiten op uw huidige interieur om het te samen een mooi geheel te kunnen vormen.

Bent u opzoek naar een warme uitstraling? Dan is de cognac kleur echt iets voor u. Deze kleur straalt een en al warmte uit. Heerlijke sfeervolle stoelen, dus laat deze kans niet aan u voorbij gaan. De uitstraling is mooi, de kwaliteit is goed en de prijs is geweldig!

Levertijd Luxe industriële stoelen Miami in 2 kleuren

De stoelen worden direct vanuit de fabriek aan u geleverd. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle levering en tevens een levering zonder veel schakels. Dit maakt het ook dat de stoel uiteindelijk zo voordelig aan u aangeboden kan worden. De exacte levertijd is afhankelijk van de voorraad van dat moment. Bent u benieuwd naar de exacte levertijd? Neem dan even contact met ons op via het onderstaande contactformulier of via: 035-7513098

Contactformulier