035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-stoel.nl
Luxe landelijke wingchair

Luxe landelijke wingchair

Prachtige luxe landelijke wingchair. Al verkrijgbaar vanaf €229,- benieuwd naar alle mogelijkheden? Klik dan hier! Meer >>
V.a. €229,-Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Luxe landelijke wingchair

Een prachtige wingchair in de landelijke stijl. Deze prachtige wingchair hoort toch ook bij u aan de eettafel te staan? Dat kan want met onze prijzen is het voor iedereen mogelijk om deze eetkamerstoelen thuis te plaatsen. U kunt de stoelen namelijk al aanschaffen vanaf de geweldige prijs van €229,-

Dat is natuurlijk geen geld voor een prachtig meubelstuk als deze! De stoel is in de landelijke stijl maar doordat u vrij bent in uw stof keuze kunt u deze stoel eigenlijk binnen elke interieurstijl plaatsen. Dat is het geweldige aan deze eetkamerstoel! Daarnaast is de stoel in het bezit van een oogstrelende uitstraling. En dat allemaal te samen maakt deze stoel tot een superieur meubelstuk!

Bijpassende eetkamerbank
Wilt u uw eetkamer nou helemaal afmaken? Dan moet u bij deze eetkamerstoelen nog deze prachtige bijpassende eetkamerbank bestellen. De eetkamerbank en eetkamerstoelen zijn samen een set een zijn dus prachtige te combineren. Deze set voor uw eetkamer is zeker een aanrader!

Details Luxe landelijke wingchair

U kunt deze geweldige wingchair al vanaf €229,- kopen al is de prijs wel afhankelijk van de door u gekozen stof. Zo heeft u voor deze prijs de keuze uit de volgende stoffen en kleuren:

– Stonewashed Zand        – Old Leatherlook Kiezel
– Stonewashed Muis        – Old Leatherlook Antraciet
– Stonewashed Jeans       – Velours Leem
– Velours Dolfijn               – Velours Cappucionno
– Velours Espresso           – Velours Petrol
– Velours Roest

Ook is het mogelijk om uw eigen stof voor deze stoel te kiezen. Uiteraard hebben wij deze stoffen in ons assortiment. Kiest u hiervoor dan heeft u de keuze uit tot wel 900 kleuren en 150 verschillende stoffen. Bij het uitzoeken van een standaard stof uit ons assortiment zou de stoel vanaf €299,- te verkrijgen zijn.

Afmetingen:
Breedte:                  56 cm
Breedte zitvlak:     52 cm
Hoogte:                  99 cm
Diepte:                   60 cm

Levertijd Luxe landelijke wingchair

Deze stoelen kunnen wij met de door u gekozen stof al binnen 6 tot 8 weken leveren. Dit is voor maatwerk producten aanzienlijk snel en voor u als klant dus ook erg plezierig. Wij proberen uw producten altijd zo snel mogelijk te leveren zodat u er meteen van kunt genieten! U heeft nog vragen, u wilt een staaltje stof ontvangen of een afspraak maken om uw bank, stoel of hocker te komen bekijken? Geen probleem! Bel naar: 06 811 44695.

Offerte aanvragen