035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-stoel.nl
Moderne eetkamerstoel in 300 kleuren

Moderne eetkamerstoel in 300 kleuren

Deze hoogwaardige eetkamerstoel is beschikbaar in 300 verschillende kleuren en verschillende stoffen, Kijk hier voor meer informatie.  Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Moderne eetkamerstoel in 300 kleuren

Deze moderne eetkamerstoel is een landelijke eetkamerstoel met armleuningen. De eetkamerstoel is voorzien van een vaste hoes. De vaste hoes geeft een erg moderne uitstraling in samenhang met de poten.
De zitting van de eetkamerstoel is erg zacht, dit is gecombineerd met een recht staande rugleuning en armleuningen. Dit zorgt er voor dat u een comfortabele zithouding heeft.

Details moderne eetkamerstoel in 300 kleuren

De details van deze moderne eetkamerstoel spatten er vanaf. Zo heeft de stoel stiksels op de rug in de vorm van ruiten. Beuken/eikenhouten poten en frame. De zitting van de stoel bestaat uit plaatmateriaal. Dit zorgt voor een zachte zitting en bied u de juiste zithouding.

De maten van de betreffende fauteuil:
– Totale hoogte 86 cm
– Totale diepte 60 cm
– Totale breedte 56 cm
– Zithoogte 49 cm
– Zitdiepte 48 cm

De stoel heeft helaas vaste afmetingen, hier kan niks aan veranderd worden. Echter kunt u door verschillende stofkeuzes de fauteuil laten stralen bij uw interieur.

Levertijd moderne eetkamerstoel in 300 kleuren

De standaard levertijd van onze eetkamerstoelen bedraagt 6 tot 8 weken vanaf het moment van bestellen. De stoelen worden op Nederlandse bodem geproduceerd. Hierdoor kunnen wij de stoelen na afronding direct bij u leveren.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u graag eens bij ons in de showroom komen kijken? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op.
Dit kan ook telefonisch via 035-7513098

Contactformulier