035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-stoel.nl
Moderne eetkamerstoel met knopen

Moderne eetkamerstoel met knopen

Ook nu weer zijn we erin geslaagd om deze prachtige stoel voor een superprijs aan u te kunnen aanbieden! Benieuwd voor welke prijs deze stoel van u is? Klik dan hier. Meer >>
V.a. €229,- Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Moderne eetkamerstoel met knopen

Deze prachtige eetkamerstoel met knopen is in het bezit van alle eisen die u bij een dergelijk meubelstuk kunt stellen. De stoel heeft een oogstrelende uitstraling, is van een kwaliteit waar je u tegen zegt en is ook nog eens zeer scherp geprijsd. Veel beter dan dit kan het dan toch niet worden horen wij u denken? Dat kan wel want deze stoel is ook nog eens uitvoerbaar in een riante selectie van meubelstoffen en kleuren. Hierdoor kunt u de stoelen altijd naadloos aan laten sluiten op uw huidige/nieuwe interieur.

De eetkamerstoel is zoals al eerder gezegd zeer scherp geprijsd want deze geweldige eetkamerstoel kan al bij u in uw woning schitteren vanaf de uiterst scherpe van: €229,- dat is natuurlijk een super prijs! In deze tijd is het lastig om dergelijke kwaliteitsproducten aan te bieden voor zo’n scherpe prijs! Echter is het ons toch weer gelukt om u de beste spullen voor de beste prijs aan te bieden zoals u van ons gewend bent.

Moderne eetkamerstoel met knopen Bolivia

Deze stoel is verkrijgbaar in vele kleuren en stoffen. Enkel is er wel een selectie stoffen gemaakt waarin deze eetkamerstoel standaard gestoffeerd word. Ook kunt u ervoor kiezen om een anderen stof te gebruiken voor deze eetkamerstoelen. Hier kunnen dan wel extra kosten aan verbonden zijn. U heeft de keuze uit een redelijke selectie aan standaard stoffen.

Benieuwd welke stoffen hier binnen vallen? U kunt hier kijken welke stoffen binnen de selectie voor dit product passen.
Selectie meubelstoffen

Afmetingen:

Hoogte    102
Breedte   48
Diepte 72
Zithoogte 53
Zitdiepte 46

Moderne eetkamerstoel met knopen Bolivia

De levertijd voor de Moderne eetkamerstoel met knopen is gemiddeld 6 tot 8 weken. Heeft u nou toch nog vragen over het product of wenst u een specifiekere levertijd te ontvangen? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Ook kunt u ons telefonisch bereiken. Dat kan op: 035 751 3098

Offerte aanvragen