035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-stoel.nl
Royale eetkamer fauteuil in 300 verschillende kleuren

Royale eetkamer fauteuil in 300 verschillende kleuren

Deze hoogwaardige eetkamer fauteuil is beschikbaar in 300 verschillende kleuren en verschillende stoffen, Kijk hier voor meer informatie. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Royale eetkamer fauteuil in 300 verschillende kleuren

Deze zeer royale eetkamer fauteuil is zo goed als nieuw in onze collectie. Deze schitterende stoel heeft zijn royale uitstraling te danken aan zijn vier vakken die over de binnen zijde van de rug lopen. De stoel past ideaal onder elke eetkamer fauteuil een geeft u interieur een extra vleugje luxe. Wie wilt er nou niet zulke royale fauteuils hebben staan?

Details Royale eetkamer fauteuil in 300 verschillende kleuren

Het imago van deze stoel is erg royal, de details zijn hieraan geëvenaard. Zo heeft deze fauteuil beuken/eikenhouten poten, een beuken/eikenhouten frame en zit er een hoogwaardige nosag vering in de zitting. Dit zorgt voor extra veerkracht en de juiste zithouding. Doordat wij alleen werken met een hoogwaardige kwaliteit stoffen zal het zitoppervlak of stof niet verslappen. Op de rug van de stoel zit een ronde handgreep, dit is ideaal om de fauteuil met een simpele armbeweging te verplaatsen.

De maten van de betreffende fauteuil:
– Totale hoogte 94 cm
– Totale diepte 65 cm
– Totale breedte 50 cm
– Zithoogte 51 cm
– Zitdiepte 42 cm

De stoel heeft helaas vaste afmetingen, hier kan niks aan veranderd worden. Echter kunt u door verschillende stofkeuzes de fauteuil laten stralen bij uw interieur.

Levertijd Royale eetkamer fauteuil in 300 verschillende kleuren

De standaard levertijd van onze eetkamerstoelen bedraagt 6 tot 8 weken vanaf het moment van bestellen. De stoelen worden op Nederlandse bodem geproduceerd. Hierdoor kunnen wij de stoelen na afronding direct bij u leveren.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u graag eens bij ons in de showroom komen kijken? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op.
Dit kan ook telefonisch via 035-7513098

Contactformulier