035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-stoel.nl
Stoel industrieel Manchester in 2 verschillende kleuren

Stoel industrieel Manchester in 2 verschillende kleuren

Luxe lederlook stoelen te verkrijgen in 3 verschillende kleuren. Kijk nu hier voor meer informatie. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Stoel Industrieel Manchester in 2 verschillende kleuren

De stoel Industrieel Manchester kunt u in 2 verschillende kleuren laten leveren. Beide kleuren zijn van een kwalitatief zeer hoogstaande lederlook stof. Ideaal voor in de eetkamer natuurlijk, de stof is makkelijk af te nemen en dus schoon te houden.

Door de twee verschillende kleuren kunt u de stoelen gemakkelijk op uw (Huidige) interieur aan laten sluiten. Tevens zijn de stoelen voorzien van een zeer luxueuze uitstraling. Het stiksel in de rugleuning heeft hier een grote bijdrage aan. Hierdoor krijgen de stoelen een zeer stijlvolle en luxe uitstraling. Het is de perfecte combinatie tussen luxe en elegantie.

Stoel Industrieel Manchester in 2 verschillende kleuren

De stoelen worden direct vanuit de Fabriek geleverd.  Mede hierdoor kunnen wij deze stoelen voor een dusdanig scherpe prijs aan u aanbieden. U krijgt eigenlijk het neusje van de zalm binnen de industriële stijl voor een uiterst nette prijs. Dus waarom verder zoeken als u hier al de ideale stoelen gevonden heeft.

Levertijd Stoel Industrieel Manchester in 2 verschillende kleuren

U bent natuurlijk ook benieuwd wanneer u de stoel industrieel qua levertijd thuis kunt verwachten. De exacte levertijd is afhankelijk van de voorraad van dat moment. Bent u benieuwd naar de exacte levertijd? Neem dan even contact met ons op via het onderstaande contactformulier of via: 035-7513098

Contactformulier