035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-stoel.nl
Kunstlederen Vintage stoelen Lyon in 2 kleuren

Kunstlederen Vintage stoelen Lyon in 2 kleuren

Deze schitterende Industriele stoelen wilt u toch ook thuis hebben staan? Klik snel hier! Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Kunstlederen Vintage stoelen Lyon in verschillende 2 kleuren

Bent u opzoek naar stoelen met echt een strakke en industriele uitstraling in een mooie kunstlederen stof? Dan zijn dit bij uitstek de stoelen waar u naar opzoek bent. Deze Vintage stoelen hebben absoluut een sfeervolle uitstraling ondanks het strakke design van de stoelen. Precies de combinatie die de Industriële stijl gewenst gemaakt. U heeft de keuze uit twee verschillende kleuren waardoor het kunt laten aansluiten op uw (Huidige) interieur.

De kwaliteit kunnen we kort en bondig over zijn. Dit is namelijk uiteraard kwalitatief een zeer hoogstaande stoel. Wij hebben hier al vele mensen tevreden mee mogen maken, met altijd een zeer positief eindresultaat voor de klant en daarmee natuurlijk ook voor ons. Eetkamer-stoel.nl probeert op deze manier u altijd het neusje van de zalm te kunnen leveren tegen zeer lage prijzen!

Kunstlederen Vintage stoelen Lyon in verschillende 2 kleuren

De stoel is voorzien van een stalen frame. Hierdoor weet u zeker dat de levensduur van de stoel gewaarborgd is. Daarnaast is de stoel voorzien van een zeer stevige lederlook stof die u makkelijk kunt schoonmaken en afnemen. Ideaal voor in de eetkamer natuurlijk. De stoel heeft een prachtige uitstraling en een nog betere kwaliteit. En dat voor een zeer scherpe prijs, wat wilt u nog meer?

Kunstlederen Vintage stoelen Lyon in verschillende 2 kleuren

U bent natuurlijk ook benieuwd wanneer u de Vintage stoel Industrial qua levertijd thuis kunt verwachten. De exacte levertijd is afhankelijk van de voorraad van dat moment. Bent u benieuwd naar de exacte levertijd? Neem dan even contact met ons op via het onderstaande contactformulier of via: 035-7513098

Contactformulier