035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-stoel.nl
Eetkamerstoel met knopen in de landelijke stijl

Eetkamerstoel met knopen in de landelijke stijl

Een prachtige eetkamerstoel met gecapitonneerde rugleuning voor een zeer scherpe prijs! Kijk hier voor hoeveel deze stoel al van u kan zijn. Meer >>
V.a. €229,- Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Eetkamerstoel met knopen in de landelijke stijl

Eetkamerstoelen moeten u zowel comfort als uitstraling bieden. En als het dan ook nog even kan moet het allemaal niet te veel kosten. Gelukkig bent u bij ons aan het juiste adres! Wij streven er namelijk naar om de mooiste meubels voor de scherpste prijs aanbieden. En daar zijn wij bij deze eetkamerstoel dan ook weer in geslaagd.

De stoel heeft in eerste instantie een leuke en warme uitstraling. Wat natuurlijk altijd plezierig is. Daarnaast is deze stoel in het bezit van een heerlijke zitting. En kunt u er dus urenlang aan dineren of borrelen. Precies waar een eetkamerstoel voor gemaakt is. Natuurlijk kan ook deze eetkamerstoel bekleed worden met alle stoffen uit ons 900 kleuren tellende assortiment.

Details Eetkamerstoel met knopen in de landelijke stijl

Deze stoel is verkrijgbaar in vele kleuren en stoffen. Enkel is er wel een selectie stoffen gemaakt waarin deze eetkamerstoel standaard gestoffeerd word. Ook kunt u ervoor kiezen om een anderen stof te gebruiken voor deze eetkamerstoelen. Hier kunnen dan wel extra kosten aan verbonden zijn. U heeft de keuze uit een redelijke selectie aan standaard stoffen.

Benieuwd welke stoffen hier binnen vallen? U kunt hier kijken welke stoffen binnen de selectie voor dit product passen.
Selectie meubelstoffen

Afmetingen:

Hoogte 95 cm
Breedte 56 cm
Diepte 70 cm
Zithoogte 53 cm
Zitdiepte 46 cm

 

Levertijd Eetkamerstoel met knopen in de landelijke stijl

De levertijd voor de Landelijke luxe eetkamerstoel met armleuning is gemiddeld 6 tot 8 weken. Heeft u nou toch nog vragen over het product of wenst u een specifiekere levertijd te ontvangen? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Ook kunt u ons telefonisch bereiken. Dat kan op: 035 751 3098

Offerte aanvragen