035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-stoel.nl
Gecapitonneerde eetkamerstoel in de landelijke stijl

Gecapitonneerde eetkamerstoel in de landelijke stijl

Een prachtige eetkamerstoel die de authentieke sfeer direct terugbrengt in de ruimte waar u deze stoelen plaatst.  Meer >>
V.a. €229,- Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Gecapitonneerde eetkamerstoel in de landelijke stijl

Eetkamerstoel behoren na het bankstel tot een van de belangrijkste meubelstukken binnen de inrichting. Dit zou u wellicht niet zo snel zeggen. Maar een mooie eet- of woonruimte valt of staat met de eetkamerstoelen die er in staan. Gelukkig hoeft u zich bij deze eetkamerstoel zich daar geen zorgen over te maken want deze eetkamerstoel heeft een zeer chique doch speelse uitstraling. De perfecte combinatie binnen een landelijke inrichting.

Daarnaast is deze eetkamerstoel ook nog eens te verkrijgen vanaf de zeer schappelijke prijs van €229,- U weet het nu waarschijnlijk al zeker? Deze eetkamerstoel hoort gewoon te schitteren bij u in de eet- of woonruimte! Benieuwd naar alle mogelijkheden op het gebied van kleuren en stoffen? Neem dan vooral even contact met ons op.

Details Gecapitonneerde eetkamerstoel in de landelijke stijl

Deze stoel is verkrijgbaar in vele kleuren en stoffen. Enkel is er wel een selectie stoffen gemaakt waarin deze eetkamerstoel standaard gestoffeerd word. Ook kunt u ervoor kiezen om een anderen stof te gebruiken voor deze eetkamerstoelen. Hier kunnen dan wel extra kosten aan verbonden zijn. U heeft de keuze uit een redelijke selectie aan standaard stoffen.

Benieuwd welke stoffen hier binnen vallen? U kunt hier kijken welke stoffen binnen de selectie voor dit product passen.
Selectie meubelstoffen

Afmetingen:

Hoogte 106 cm
Breedte 56 cm
Diepte 73 cm
Zithoogte 55 cm
Zitdiepte 45 cm

 

Levertijd Gecapitonneerde eetkamerstoel in de landelijke stijl

De levertijd voor de Landelijke luxe eetkamerstoel met armleuning is gemiddeld 6 tot 8 weken. Heeft u nou toch nog vragen over het product of wenst u een specifiekere levertijd te ontvangen? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Ook kunt u ons telefonisch bereiken. Dat kan op: 035 751 3098

Offerte aanvragen