035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-stoel.nl
industrieel landelijke eetkamerstoel in 300 kleuren

industrieel landelijke eetkamerstoel in 300 kleuren

Deze hoogwaardige eetkamerstoel is beschikbaar in 300 verschillende kleuren en verschillende stoffen, Kijk hier voor meer informatie.  Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Industrieel landelijke eetkamerstoel in 300 kleuren

Deze industriële eetkamerstoel is een landelijke eetkamerstoel zonder armleuningen. De eetkamerstoel is voorzien van een vaste hoes. De vaste hoes geeft een erg industriële uitstraling in samenhang met de poten
De zitting van de eetkamerstoel is erg zacht, dit is gecombineerd met een recht staande rugleuning. Dit zorgt er voor dat u een comfortabele zithouding heeft.

Details industrieel luxe eetkamerstoel in 300 kleuren

De details van deze industriële eetkamerstoel spatten er vanaf. Zo heeft de stoel Blauwstalen poten die aan elkaar verbonden zijn.
Er zijn altijd nog details die je niet kan zien. zo heeft de stoel een beuken/metalen frame en een nosag zitting van wat er voor zorgt dat de stoel u de juiste zithouding bied.

De maten van de betreffende fauteuil:
– Totale hoogte 82 cm
– Totale diepte 53 cm
– Totale breedte 45 cm
– Zithoogte 49 cm
– Zitdiepte 39 cm

De stoel heeft helaas vaste afmetingen, hier kan niks aan veranderd worden. Echter kunt u door verschillende stofkeuzes de fauteuil laten stralen bij uw interieur.

Levertijd landelijk hippe eetkamerstoel in 300 kleuren

De standaard levertijd van onze eetkamerstoelen bedraagt 6 tot 8 weken vanaf het moment van bestellen. De stoelen worden op Nederlandse bodem geproduceerd. Hierdoor kunnen wij de stoelen na afronding direct bij u leveren.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u graag eens bij ons in de showroom komen kijken? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op.
Dit kan ook telefonisch via 035-7513098

Contactformulier