035 751 3098 | 06 8114 4695 info@eetkamer-stoel.nl
Stoere Bink eetkamer fauteuil in 300 kleuren

Stoere Bink eetkamer fauteuil in 300 kleuren

Deze hoogwaardige eetkamer fauteuil is beschikbaar in 300 verschillende kleuren en verschillende stoffen, Kijk hier voor meer informatie.  Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Stoere Bink eetkamer fauteuil in 300 kleuren

Deze stoere Bink kan elk interieur aan en past bij elk interieur. Met zijn stoere uitstraling zit u als een bink aan tafel. Wie wilt dat nou niet? De Bink eetkamer fauteuil is beschikbaar in 300 verschillende kleuren en stoffen.

Details stoere Bink eetkamer fauteuil in 300 kleuren

Deze stoere Bink is niet alleen stoer maar heeft ook nog eens echte details. Zo heeft de Bink eetkamer fauteuil metalen poten die schuin onder de stoel vandaan komen.
Het frame is van eik/beukenhout en de fauteuil heeft een nosag vering. Dit zorgt ervoor dat u de juiste zithouding heeft. Ook heeft u een krachtige vering en zal de fauteuil niet doorzakken. Gaat de kleur u vervelen of wilt u de stoel opnieuw laten aanpassen op u interieur kunt u de fauteuil altijd opnieuw laten stofferen.

De maten van de betreffende fauteuil:
– Totale hoogte 80 cm+
– Totale diepte 60 cm
– Totale breedte 62 cm
– Zithoogte 50 cm
– Zitdiepte 45 cm

De stoel heeft helaas vaste afmetingen, hier kan niks aan veranderd worden. Echter kunt u door verschillende stofkeuzes de fauteuil laten stralen bij uw interieur.

Levertijd stoere Bink eetkamer fauteuil in 300 kleuren

Helaas kan deze stoere Bink niet zelf op locatie komen. De standaard levertijd van onze eetkamerstoelen bedraagt 6 tot 8 weken vanaf het moment van bestellen. De stoelen worden op Nederlandse bodem geproduceerd. Hierdoor kunnen wij de stoelen na afronding direct bij u leveren.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u graag eens bij ons in de showroom komen kijken? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op.
Dit kan ook telefonisch via 035-7513098

Contactformulier